Úvod Novinky Tipy z programu
Katka Knechtová s vyholenou hlavou? Fetiše republiky odhalia viac
Katka Knechtová s vyholenou hlavou? Fetiše republiky odhalia viac

Katka Knechtová s vyholenou hlavou? Fetiše republiky odhalia viac

Roky po revolúcii boli divoké. V móde bol účes na Jágra aj oranžová koža. Pripomeňte si túto dobu kvízom.

Súťaže krásy Miss, cvičenie v posilňovniach, návšteva solárii, ale aj natupírované účesy, šuštiaky, výrazný mejkap, všetko z rifľoviny, ... Doba po revolúcii sa spája s popustením uzdy v móde, v prejavoch sexuality aj v kulte tela.

O týchto (aj) vtipných fenoménoch čias minulých prinesie prehľad dokumentárna séria Fetiše republiky v stredu 1. marca o 22:05 hod na Jednotke.

Spomeňte si na trendy, ktoré ovládli Slovensko na začiatku 90.rokov.

Kvíz Fetiše republiky

1. 90te roky boli érou fitnes centier, dokonalých tiel. Cvičilo sa aj v televízii. Ktorá známa fitnes trénerka už vtedy takto precvičovala z pláže na Kanárskych ostrovov?

Archívne zábery na cvičenie Zory Czoborovej.jpg

A, Marietta Žigalová
B, Zora Czoborová
C, Klaudia Kinská

2. V móde bol aj účes známy ako mullet - u nás skôr ako účes na Jágra. Ktorý slovenský herec a moderátor ho takisto nosil?
Peter Marcin zamlada

3. Súťaže krásy Miss prezentovali ideál ženskej krásy, v porote týchto súťaží častokrát sedeli aj politickí predstavitelia doby. Miss Slovensko 1993 sa stala známa slovenská moderátorka. Ktorá?
Miss Karin Majtánová

4. Na trh vstúpili zahraničné časopisy propagujúce krásne telá a dokonalé úsmevy plné bielych zubov. Jeden z kultových sa volal...?

A, Káčer Donald
B, Bravo
C, Rolling Stone

5. Vyumelkované ideály krásy boli však v kontraste v individuálnými prejavmi rebélie. Katka Knechtová si vyholila hlavu v klipe. Spomeniete si v ktorom?
Katka Knechtová s vyholenou hlavou.jpg

A, Vaňa plna piraní
B, Diabol - anjel
C, Naoko spím

6. Kto nepočúval New Kids on the Block, East 17, Spice Girls, ako keby nežil v tej dobe. Na Slovensku to bola kapela Maduar a pre mladšie ročníky detská hviezda. Ako sa volala?

Malá Miška Paštéková

Viac aj o tukožrútskej polievke,
reklamách so sexuálnymi podtónmi na čokoládový keksík či zubnú pastu, súťažach v kulturistike i odvrátenej strane "krásneho biznisu" sa dozviete v Fetišoch republiky v stredu o 22:05 hod na Jednotke.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Template::Toolkit plugin error - Can't locate Mojo/DOM.pm in @INC (you may need to install the Mojo::DOM module) (@INC contains: /srv/Cyclone3/!rtvs.sk/_addons /srv/Cyclone3/!rtvs.sk/.libs /srv/Cyclone3/!rtvs.sk/_addons /srv/Cyclone3/!rtvs.sk/.libs /srv/Cyclone3/_overlays/10-local/_addons /srv/Cyclone3/_overlays/10-local/.libs /srv/Cyclone3/_overlays/01-obsolete/_addons /srv/Cyclone3/_overlays/01-obsolete/.libs /srv/Cyclone3/_addons /srv/Cyclone3/_addons /srv/Cyclone3/.core/.libs /etc/perl /usr/local/lib/x86_64-linux-gnu/perl/5.30.0 /usr/local/share/perl/5.30.0 /usr/lib/x86_64-linux-gnu/perl5/5.30 /usr/share/perl5 /usr/lib/x86_64-linux-gnu/perl/5.30 /usr/share/perl/5.30 /usr/local/lib/site_perl /usr/lib/x86_64-linux-gnu/perl-base) at /srv/Cyclone3/.core/.libs/Template/Plugin/DOM.pm line 10. BEGIN failed--compilation aborted at /srv/Cyclone3/.core/.libs/Template/Plugin/DOM.pm line 10. Compilation failed in require at /srv/Cyclone3/.core/.libs/Template/Plugins.pm line 206. 25 50 75 90
Zdroj fotiek: RTVS, IG Neskor večer

Živé vysielanie ??:??

Televízia