Úvod Novinky Tipy z programu
Víkend s RTVS: Chvíľku poézie čaká jedna z najdojímavejších častí
Víkend s RTVS: Chvíľku poézie čaká jedna z najdojímavejších častí

Víkend s RTVS: Chvíľku poézie čaká jedna z najdojímavejších častí

Ponúkame niekoľko tipov, čo sledovať cez víkend na našich programových službách.

Strávte posledný marcový večer a zároveň prvý aprílový víkend v spoločnosti RTVS.

Nezmeškajte premiérovú epizódu obľúbenej šou Milujem Slovensko, v ktorej privítame športovcov. Medzi súťažiacimi bude aj futbalista Martin Škrteľ či vodák Denis Mišák.

Po tom, čo precestujeme Slovensko, pôjdeme Cestou necestou do sveta. Konkrétne do Indie so Slovákom Tomášom, ktorý v ďalekej krajine našiel nový domov.

cestou.jpg

Po rokoch cestovania a práce v bankovníctve sa usadil v druhej najľudnatejšej krajine sveta. Tomáš divákom ukáže kočovných indických kováčov, varenie z kešu orechov aj kresťanskú rybársku rodinu.

Sestry Vášaryové pre Banskú Štiavnicu

Piatková noc bude patriť kultovému filmu Scarface s jedinečným Al Pacinom. Dvojka odvysiela premiérovú Silnú zostavu, ktorá sa bude venovať téme sexuálnej výchove na školách.

Sobotné Záhady tela rozlúskneme napríklad aj s hercom Andym Krausom či jazzmanom Petrom Lipom. V relácii bude hosťovať aj Stanka Kašperová a Mirka Miškechová.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Víkendová zábava bude pokračovať vďaka Petrovi Marcinovi, ktorý v relácii Neskoro večer privíta Kaliho, herca Erika Žibeka a Ninu Zagoždžon, ktorá sa venuje motoristickému športu drift.

V sobotu večer na Dvojke odvysielame Chvíľku poézie venovanú Banskej Štiavnici s Emíliou a Magdou Vášaryovými.

ch_poezie2.jpg

Autor fotografie: Tomáš Klenovský

Nedeľa bude filmová. Jednotka uvedie v hlavnom vysielacom čase dobovú veselohru Dáždnik svätého Petra, Dvojka zasa Stíny horkého léta s Jurajom Kukurom v hlavnej úlohe.

25 50 75 90
Foto: Tomáš Klenovský

Živé vysielanie ??:??

Televízia