Úvod Novinky Tipy z programu
To, podľa čoho si vyberá Peter Marcin hostí do Neskoro večer, by ste nečakali
To, podľa čoho si vyberá Peter Marcin hostí do Neskoro večer, by ste nečakali

To, podľa čoho si vyberá Peter Marcin hostí do Neskoro večer, by ste nečakali

V talkšou moderátora a herca Petra Marcina sa už vystriedalo množstvo známych a zaujímavých tvárí.

Ako vlastne vyzerá príprava moderátora na reláciu Neskoro večer? „Idem si ľahnúť zavčasu do postele a to, čo sa mi sníva, to sú tie otázky pre hostí. Ale nie,“ zasmial sa. Jeho príprava je naozaj poctivá. „Vyzerá to u mňa tak, že sa s tým hosťom vždy stretnem alebo si minimálne zavoláme. Ešte sa nestalo, žeby som sa s hosťom nerozprávali pred reláciou,“ povedal nám.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Veľmi sa mi to osvedčilo, lebo s kolegami hercami a spevákmi sa poznáme dlhé roky, ale s takými hosťami, s ktorými sme sa nevideli, je to príjemné. Už sa poznáme a sú potom uvoľnenejší a nemajú taký stres,“ dodal.

Neskoro večer. Lukáš Adamec, Marián Gáborík, Alexandra Vavrová a Peter Marcin.jpg

Vystriedalo sa uňho už množstvo ľudí, známi, menej známi, ale vždy zaujímaví. Čo je teraz kľúčom jeho výberu? „Hostí si vyberáme podľa toho, kto ešte nebol. A potom rátame, kto bol minimálne. Nagy bol napríklad už šesťkrát, ale aj tak ho zavoláme,“ dodal so smiechom.

Reláciu RTVS Neskoro večer môžete pozerať každú sobotu o 21:40 na Jednotke.
25 50 75 90

Galéria

Jedným z hostí Neskoro večer, ktorého vyspovedá Peter Marcin bude spevák Tomáš Bezdeda Moderátor Peter Marcin a cestovateľ Milan bez mapy.png Peter Marcin na paddleboarde.jpg Peter Marcin na archívnej snímke z dovolenky.jpg Neskoro-večer-Peter-Marcin-RTVS Facebook-Soňa-Rebrová-Milica-Minichová-Ján-Kuric-Peter-Marcin-RTVS Facebook-Peter-Marcin-Milica-Minichová-RTVS Facebook-Peter-Marcin-Milica-Minichová-Neskoro-večer-RTVS Neskoro večer. Lukáš Adamec, Marián Gáborík, Alexandra Vavrová a Peter Marcin.jpg Neskoro večer - Peter Marcin.png Neskoro večer - Peter Marcin, Miroslav Žbirka.jpg herec-Peter-Marcin-RTVS Peter-Marcin-RTVS Peter Marcin

Živé vysielanie ??:??

Televízia