Úvod Novinky Tipy z programu
TV tipy na celý týždeň: Čakajú vás komédie, krimi aj obľúbené relácie
TV tipy na celý týždeň: Čakajú vás komédie, krimi aj obľúbené relácie

TV tipy na celý týždeň: Čakajú vás komédie, krimi aj obľúbené relácie

Tešiť sa môžete na skvelé filmy, zábavné relácie aj ďalšiu časť seriálu Čas nádejí.

RTVS si pre vás opäť pripravila bohatý televízny program na Jednotke, Dvojke aj na :ŠPORTe. Pondelok na Jednotke odštartujeme s romantickou komédiou Deň D o mužovi, ktorý na vlastnej koži zistil, že nevera sa nevypláca. Francúzsku komédiu si môžete pozrieť o 20:30 hod.

Na Dvojke budete môcť o 20:10 hod. sledovať napínavú televíznu súťaž Lov slov, ktorá poriadne prevetrá vaše mozgové závity.

den-d.jpg

Utorkový večer na Jednotke sa ponesie v znamení krimi. O 20:30 hod. ponúkneme obľúbený český seriál Miesto zločinu České Budějovice a o 22:30 hod. môžete sledovať vyšetrovanie Komisárky Lürsenovej. Dvojka ponúkne o 22:00 hod. ďalšiu časť diskusnej relácie Večera s Havranom.

Milovníci napätia si na svoje prídu aj v stredu večer. Jednotka má pre divákov pripravený film Vraždy v Dinarde s kriminálnou zápletkou. Dvojka 21:50 hod. už tradične ponúkne diskusnú reláciu Do kríža.

Hit roka, Cestou necestou aj Milujem Slovensko

Záver týždňa sa ponesie v zábavnejšom duchu. Vo štvrtok večer sa môžete tešiť na zábavnú hudobnú reláciu Hit roka s hosťami Martinom Vaculíkom a Majkom Spiritom. Reláciu ponúkne Jednotka o 20:30 hod.

Ján Žgravčák

Piatkový večer bude patriť vedomostnej relácii Milujem Slovensko, ktorú môžete už tradične sledovať o 20:30 hod. na Jednotke.

Po nej bude nasledovať cestovateľská relácia Cestou necestou, tentoraz z ďalekej Brazílie. Dvojka o 20:35 hod. ponúkne ďalší diel historického seriálu Mária Antoinetta, ktorý mapuje život francúzskej kráľovnej.

V sobotu večer si nenechajte ujsť Záhady tela, do ktorých prijali pozvanie hostia Andy Kraus, Kristína Greppelová, Zuzana Vačková a Števo Martinovič.

Po zábavno-vedomostnej relácii bude nasledovať talkšou Neskoro večer s Petrom Marcinom a jeho hosťami.

Na Dvojke si o 20:40 hod. môžete pozrieť peruánsko-argentínsko-španielsky dramatický film Svet pre Julia o chlapcovi z bohatej rodiny, ktorý postupne vníma rozdiely, nerovnosti a nespravodlivosť sveta dospelých.

Nasledovať bude Únos, švédsky dramatický seriál o únose lietadla medzi Štokholmom a San Franciscom.

Nedeľný večer bude patriť ďalšej časti seriálu Čas nádejí odohrávajúcej sa v rokoch 1944 až 1945. Irene sa podarí dostať z tábora a snaží sa kontaktovať Vojta. Ten sa v tlačiarni zapojil do odboja a po vypuknutí Slovenského národného povstania odchádza k partizánom.

Pri ústupe partizánov do hôr je zranený a v ťažkom stave zostáva v opatere dedinčanov. Podarí sa Gézovi s Rózou získať informácie o stratenom synovi?

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia