Úvod Novinky Tipy z programu
Posledné slová Marcela Nemca o láske vás chytia za srdce: Je všade okolo nás
Posledné slová Marcela Nemca o láske vás chytia za srdce: Je všade okolo nás

Posledné slová Marcela Nemca o láske vás chytia za srdce: Je všade okolo nás

Herec okolo seba celý život šíril lásku a optimizmus.

Herec a zabávač, ktorý tento svet opustil po dlhej a zákernej chorobe, sa nikdy nevzdával. Vždy mal na perách úsmev a šíril okolo seba pozitívnu energiu. Miloval život a ako sám vravel, rozdával lásku a ona sa k nemu vždy vrátila. „Nečakám na lásku, či a kedy príde, rozdávam ju aj s úsmevom a vtedy sa to prosto vráti,“ napísal v jednom zo svojich príspevkov na Instagrame.

Tejto téme sa venoval aj v talkšou Anjeli strážni, kde slovom láska odpovedal Alene Heribanovej na otázku, v čo verí. „Láska je všetko. Láska je všetko, čo žijeme okolo seba. Láska je nádych, úsmev, láska je dobro, ale aj smrť,“ zamyslel sa herec.

Dodal, že na lásku má vo svojom živote obrovské šťastie. „Ja celý život dostávam tony lásky,“ uviedol. Marcel Nemec bol do posledných sekúnd svojho života obklopený ľuďmi, ktorých miloval a ktorí milovali jeho. V duchu lásky a optimizmu sa ponesie aj rozlúčka so zosnulým hercom. Pozostalí nebudú v čiernom a láska preváži nad smútkom.

Marcel Nemec sa netajil ani svojou orientáciou a hrdo sa hlásil k LGBTI+ komunite. O svojej homosexualite napísal v roku 2003 knihu s názvom Homošapiens. „Preto je svet a život, ktorý milujem, taký nádherný, lebo je farebný,“ povedal herec, ktorý do posledného momentu hájil práva LGBTI+ ľudí.

Pozrite si celý rozhovor s talentovaným hercom, zabávačom a hudobníkom, ktorý odišiel vo veku 52 rokov. Najnovšiu časť talkšou Anjeli strážni nájdete v našom archíve.

25 50 75 90
FOTO: Instagram / Marcel Nemec

Živé vysielanie ??:??

Televízia