Úvod Novinky Tipy z programu
TV tipy na celý týždeň: Obľúbené relácie, krimi aj filmy inšpirované skutočnosťou
TV tipy na celý týždeň: Obľúbené relácie, krimi aj filmy inšpirované skutočnosťou

TV tipy na celý týždeň: Obľúbené relácie, krimi aj filmy inšpirované skutočnosťou

Na čo sa môžete tešiť tento týždeň?

Úspešný historický seriál Čas nádejí sa skončil, no pre divákov RTVS sú pripravené ďalšie lákavé filmy, seriály, dokumenty či zábavné relácie. V pondelok ponúkne Jednotka svojim divákom holandský vojnový film Bitka v ústí Šeldy, ktorý rozpráva príbeh o nečakanom stretnutí počas konca druhej svetovej vojny. Ak máte radi vedomostné relácie, nezabudnite sledovať reláciu Lov slov, ktorú odvysiela Dvojka o 20:10 hod.

V utorok večer si na svoje prídu milovníci napätia a krimi. Jednotka ponúkne o 20:30 hod. ďalšiu časť českého kriminálneho seriálu Miesto zločinu České Budějovice, po ňom bude o 22:30 hod. nasledovať Komisárka Lürsenová.

Dvojka divákom prinesie pokračovanie dokumentárnej série Apokalypsa: Vojna svetov, o 21:05 hod. bude mať premiéru ukrajinský dokument Násilie miluje ticho mapujúci výskyt domáceho násilia na ženách po začatí vojny na Ukrajine. Nasledovať bude ďalšia časť diskusnej relácie Večera s Havranom.

Skutočné príbehy aj zábava

V stredu večer si na Jednotke nenechajte ujsť detektívny film Vraždy vo Font-Romeu. Po ňom Jednotka ponúkne film Tulák 4: Mestečko smrti o nevšednom vyšetrovateľovi, ktorý sa presúva ako tulák vo svojej dodávke a pomáha vyšetriť doposiaľ neobjasnené vraždy. Dvojka o 20:10 hod. odvysiela dokumentárny film Stratený svet Afriky - život s vulkánom, po ňom si môžete pozrieť ekologický dokument Deň nula.

Štvrtkový večer sa ponesie v znamení zábavy, ale aj napätia. Na Jednotke je pripravená obľúbená relácia Hit roka. Pozvanie tentoraz priali hostia Eva Máziková a Marián Jelínek. Po relácii Jednotka odvysiela dramatický film Riesending - Každá hodina sa počíta inspirovaný skutočným príbehom zavaleného jaskyniara. Na Dvojke si môžete o 20:35 hod. pozrieť film Alberto Tomba. Vzostup víťaza o živote talianskeho lyžiara.

V piatok večer sa diváci Jednotky zabavia s reláciou Milujem Slovensko, po ktorej bude nasledovať obľúbený cestopis Cestou necestou. Na Dvojke je pripravená relácia Família, po ktorej bude nasledovať historický seriál Mária Antoinetta.

Záhady tela, Neskoro večer a Hit roka – to sú relácie, na ktoré sa môžete tešiť už v sobotu večer na Jednotke. Dvojka svojim divákom ponúkne film 22 anjelov inšpirovaný skutočným príbehom jedného z najodvážnejších plánov v dejinách medicíny.

V nedeľu večer je pripravená obľúbená vedomostná súťaž Duel šampiónov, ktorú už od 3. marca čaká veľké finále. Po súťaži bude nasledovať ďalšia časť relácie Opri sa o mňa, tentoraz s Braňom Jobusom. Na Dvojke môžete sledovať kultový spaghetti western Sergia Leoneho Za hrsť dolárov.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia