Úvod Novinky Tipy z programu
TV program na celý týždeň: Skutočné príbehy, zábava aj finálne kolo Duelu Šampiónov
TV program na celý týždeň: Skutočné príbehy, zábava aj finálne kolo Duelu Šampiónov

TV program na celý týždeň: Skutočné príbehy, zábava aj finálne kolo Duelu Šampiónov

Na čo sa tento týždeň môžete tešiť na obrazovkách RTVS?

Začiatok týždňa odštartujeme s rodinným filmom Bez rodiny, ktorý bol natočený podľa literárnej predlohy Hectora Malota. Ten rozpráva príbeh desaťročného chlapca, ktorý stratil biologickú, a potom aj adoptívnu rodinu. Našiel však niečo celkom iné. Bez rodiny ponúkneme v pondelok o 20:30 hod. na Jednotke. Nasledovať bude investigatívna relácia Reportéri, po nej si môžete pozrieť ďalšiu časť seriálu Priznanie. Svoje vedomosti môžete otestovať so súťažou Lov slov, ktorú odvysiela Dvojka o 20:10 hod.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V utorok večer sa spoločne s Jednotkou môžete vydať po stopách zločinu. Od 20:30 hod. ponúkneme obľúbený krimi seriál Miesto zločinu České Budějovice, po ňom bude o 22:45 hod. nasledovať netradičný komediálno-kriminálny seriál Božie mlyny. Dvojka o 20:10 hod. ponúkne ďalšiu časť dokumentárnej série Apokalypsa: Vojna svetov. Nasledovať bude strhujúci dokument Černobyľ - posledná bitka Sovietskeho zväzu.

Milovníci napätia si na svoje prídu aj v stredu. Jednotka večer odvysiela detektívny film Vraždy v Sables-d´Olonne z populárneho francúzskeho cyklu. Nasledovať bude další detektívny film Tulák z cyklu o netypickom vyšetrovateľovi. Spoločne s Dvojkou sa v prírodopisnej sérii Záchrana raja môžete vydať k jazeru Kaindy, klenotu kazašských hôr. Prírode sa bude venovať aj ďalší dokument s názvom Dážď - neznámy príbeh, ktorý Dvojka ponúkne o 21:05 hod.

Filmy a dokumenty, ktoré otvárajú náročné témy

Vo štvrtok večer si nenechajte ujsť ďalšiu časť zábavnej relácie Hit roka. Pozvanie tentoraz prijali hostia Dominika Mirgová a Laci Strike, na glosátorské kreslá sa posadí obľúbená trojica Simona First, Marcel Forgáč a Michal Kubovčík. O 21:35. hod si môžete pozrieť dramatický film Ako blesk z jasného neba o lekárovi, ktorý bojuje s depresiou. Dvojka ponúkne dokumentárny film Vonku bola jar známeho talianskeho režiséra Gabriele Salvatoresa o prvých týždňoch epidémie koronavírusu v Európe.

Ak sa vám fotky a videá nezobrazujú správne, obnovte stránku.

Piatkový večer bude už tradične patriť zábavnej relácii Milujem Slovensko, po ktorej bude nasledovať ďalšia časť obľúbenej cestopisnej relácie Cestou necestou. Dvojka divákom ponúkne historický seriál o najznámejšej panovníčke ruského impéria, Kataríne II., nazývanej Veľkej. O 21:30 hod. budete môcť sledovať portrét herečky Zdeny Grúberovej. Ak chcete bližšie spoznať ďalšie výnimočné osobnosti našej spoločnosti, nezabudnite si zapnúť Trochu inak s Adelou Vinczeovou.

S obľúbenými zábavnými reláciami Záhady tela a Neskoro večer sa môžete už tradične zasmiať v sobotu večer na Jednotke. Pozvanie do relácie Anjeli strážni, ktorú vysiela Dvojka, tentoraz prijal herec Matej Landl. Na Dvojke si o 20:40 hod. môžete pozrieť aj zaujímavý životopisný film o prvom mužovi vo vesmíre – Gagarin: Prvý vo vesmíre.

V nedeľu večer si nenechajte ujsť ďalšie finálové kolo obľúbenej vedomostnej relácie Duel šampiónov s moderátorom Gregorom Marešom. Poriadnu dávku napätia prinesie aj Dvojka, ktorá divákom ponúkne western s Clintom Eastwoodom Pre pár dolárov naviac.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia