Úvod Novinky Tipy z programu
TV program na celý týždeň: V sobotu vás čaká veľká zmena programu
TV program na celý týždeň: V sobotu vás čaká veľká zmena programu

TV program na celý týždeň: V sobotu vás čaká veľká zmena programu

Sobotný večer bude patriť priamemu prenosu slávnostného galavečera Krištáľové krídlo.

Oslaďte si začiatok týždňa francúzskym filmom Delikatesa, ktorý odvysiela Jednotka. K sledovaniu si nezabudnite pripraviť niečo chutné, pretože už pri úvodných scénach sa vám budú zbiehať slinky. Nasledovať bude investigatívna relácia Reportéri. Po nej vám ponúkneme pokračovanie obľúbeného rodinného seriálu Priznanie. Dvojka svojim divákom ponúkne Lov slov, Konštrukčné zázraky aj Experiment.

Ak sa vám videá nezobrazujú správne, obnovte stránku.

Utorkový večer na Jednotke sa už tradične ponesie v znamení napätia. Od 20:30 hod. môžete sledovať český krimiseriál Miesto zločinu České Budějovice v dvoch častiach za sebou. Po ňom bude nasledovať ďalšia česká kriminálka s názvom Božie mlyny. Spoločne s Dvojkou sa v utorok večer môžete vydať po stopách histórie vo vojnovej dokumentárnej sérii Apokalypsa: Vojna svetov. Nasledovať bude Victor Hugo, storočie revolúcií, dokumentárny film o slávnom spisovateľovi.

Priamy prenos udeľovania prestížnych cien

V detektívnom prostredí zostaneme aj v stredu, a to konkrétne s detektívnym filmom Vraždy na ostrove Guadeloupe, ktorý odvysiela Jednotka.Milovníci napätia a krimi si na svoje prídu aj s ďalším dielom série Tulák. Dvojka prinesie program pre milovníkov prírody. O 20:10 hod. odvysiela ďalšiu časť z cyklu Záchrana raja, po nej si budete môcť vychutnať dokument Dážď - neznámy príbeh. Pať minút pred desiatou Dvojka ponúkne diskusnú reláciu Do kríža.

Vo štvrtok večer si nenechajte ujsť ďalšiu časť zábavnej relácie Hit roka, ktorú odvysiela Jednotka o 20:30 hod. Nasledovať bude životopisný film Carla, ktorý vyrozpráva príbeh najznámejšej talianskej primabaleríny Carly Fracci. Dvojka prinesie ďalší skutočný príbeh v relácii Moja diagnóza, po ňom si nenechajte ujsť Hurikán, dokumentárny film o ceste hurikánu Lucy.

Piatkový večer bude už tradične patriť zábavnej relácii Milujem Slovensko, po ktorej bude nasledovať ďalšia časť obľúbenej cestopisnej relácie Cestou necestou. Dvojka divákom ponúkne historický seriál o najznámejšej panovníčke ruského impéria, Kataríne II., nazývanej Veľkej. Od 22:00 hod. môžete sledovať ďalšiu časť relácie Trochu inak s Adelou Vinczeovou.

V sobotu 16. marca sa uskutoční slávnostné udeľovanie cien Krištáľové krídlo. Priamy prenos udeľovania cien najvýznamnejším osobnostiam Slovenska za uplynulý rok z oblasti umenia, športu, hospodárstva, medicíny, filantropie a vedy svojim divákom ponúkne Jednotka od 20:30 hod.

V nedeľu večer si nenechajte ujsť ďalšie finálové kolo obľúbenej vedomostnej relácie Duel šampiónov s moderátorom Gregorom Marešom. O 21:30 hod. Jednotka odvysiela prvú časť 4-dielnej série Tisícročná včela pri príležitosti 100. výročia narodenia Jozefa Kronera. Na Dvojke môžete o 20:10 hod. sledovať záznam z udeľovania ocenení Rádia_FM Radio_Head Awards 2023.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia