Úvod Novinky Tipy z programu
TV tipy na celý týždeň: Obľúbené relácie, krimi aj Duel kandidátov na prezidenta
TV tipy na celý týždeň: Obľúbené relácie, krimi aj Duel kandidátov na prezidenta

TV tipy na celý týždeň: Obľúbené relácie, krimi aj Duel kandidátov na prezidenta

Aj tento týždeň vás čaká bohatý televízny program.

Už dnes večer si na Jednotke môžete vychutnať pokračovanie českej krimi série Podozrenie. Nasledovať bude ďalšia časť seriálu Božie mlyny. Dvojka o 20:10 hod. prinesie divadelné predstavenie Bonviván. O 22:55 hod. si môžete vychutnať koncert Slovenské tango Milana Lasicu a Bratislava Hot Serenades, jedno z posledných vystúpení hereckej legendy.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Jednotka v stredu večer o 20:10 hod. prinesie veľkú predvolebnú diskusiu Duel kandidátov. Po nej bude nasledovať detektívny film Vraždy v Berry. Dvojka desať minút po ôsmej ponúkne ďalšiu časť strhujúceho dokumentárneho seriálu Záchrana raja.

Štvrtkový večer bude patriť obľúbenej relácii Hit roka. Hosťami tento raz budú Ján Pisančin (Ander z Košíc) Igor Kmeťo, Igor Kmeťo ml. a kapela Kmeťoband. O 21:40 hod. môžete sledovať ďalšiu časť seriálu Lekárka z ostrova. Dvojka divákom prinesie reláciu Moja diagnóza. Po nej bude nasledovať dokument Tretí koniec palice. Milovníci kriminálnych zápletiek si môžu neskôr v noci pozrieť Columba či Najväčšie kriminálne prípady.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

V piatok večer si nenechajte ujsť zábavno-vedomostnú reláciu Milujem Slovensko. Do hlavného mesta Srí Lanky sa môžete vydať spoločne s gastronomickým cestopisom Cestou necestou, ktorý odvysiela Jednotka o 21:55 hod. Na Dvojke môžete sledovať ďalšiu epizódu relácie Família, po ktorej bude nasledovať ruský historický seriál Katarína Veľká III.

Sobotný večer už tradične odštartujeme reláciou Záhady tela, v ktorej sa opäť pozrieme na zaujímavé fakty a mýty o ľudskom tele. Od 21:40 hod. potom môžete sledovať naše volebné štúdio, ktoré pre vás bude mapovať napínavú volebnú noc. Na Dvojke si môžete pozrieť talkšou Anjeli strážni, ktorej hosťom bude hudobník a spisovateľ Braňo Jobus.

Záver týždňa sa ponesie v znamení vedomostnej súťaže Duel šampiónov, ktorú ponúkne Jednotka od 20:30 hod. Po nej si nenechajte ujsť ani akčný krimi triler Splašený vlak. Na Dvojke môžete od 20:10 hod. sledovať klasický western Sabata.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia