Úvod Novinky Tipy z programu
Držiteľ sošky Emmy: Dávid Štumpf šokoval, kam ju umiestnil
Držiteľ sošky Emmy: Dávid Štumpf šokoval, kam ju umiestnil

Držiteľ sošky Emmy: Dávid Štumpf šokoval, kam ju umiestnil

 Ocenenie, ktorým by sa rád pochválil každý. Treba mu nájsť strategické miesto v byte.

Absolvent VŠMU v Bratislave a FAMU v Prahe má na konte niekoľko predchádzajúcich ocenení.

Tentokrát mu na konto pribudlo jedno exkluzívne. Dávid Štumpf získal prestížnu cenu Emmy za televíznu tvorbu. Ako animátor pracoval na seriáloch Netflixu alebo Marvel Studios. Práve za seriál Ms. Marvel si odniesol vzácnu sošku.

V talkšou Trochu inak s Adelou porozprával o momente prekvapenia po vyhlásení víťaza. Ďakovnú reč nepredniesol, pretože pri preberaní cien mali vyhlásení tvorcovia len málo času. „Moja mama mi povedala, že ju mám pozdraviť, tak to mi bolo trocha ľúto,“ priznal v rozhovore.

Našťastie využil druhú šancu a v relácii mame poslal očakávaný pozdrav. „Tak aspoň teraz ju môžem pozdraviť. Čau!“ zakýval mame na kameru.

Stumpf_David_Emmy_Instagram_stumpf_dav.jpg

Nezvyčajné miesto

Mladý rodák z Komárna všetkých zaskočil miestom, ktoré soške Emmy vyhradil. „Na záchode. Ale neni na záchode. Bola chvíľu,“ zmätočne a úsmevom reagoval jej držiteľ. Momentálne je už soška premiestnená na poličku v byte.

Na otázku, prečo bola soška umiestnená na záchode odpovedal opäť šokujúco. „Lebo je to dobrý držiak na toaletný papier,“ smeje sa Dávid Štumpf. „Oná má také dve veci, kde sa dá dať toaletný papier,“ dodáva.

Adela to však nakoniec odhalila. Jednoducho je to jediné miestno v byte, ktoré zaručene navštívi každý, kto príde na návštevu. „Na záchod ide každý z návštevy a musí sa na to pozerať,“ povedala trefne moderátorka.

Celý rozhovor s Dávidom Štumpfom si môžete pozrieť v archíve relácie Trochu inak s Adelou.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia