Úvod Novinky Tipy z programu
Majster zvuku Stéphane Bucher zavíta do RTVS
Majster zvuku Stéphane Bucher zavíta do RTVS

Majster zvuku Stéphane Bucher zavíta do RTVS

Na Slovensko dorazil svetovo uznávaný majster zvuku Stéphane Bucher.

Dňa 19.4. sa uskutoční zaujímavý workshop pre všetkých odborníkov v oblasti zvukového umenia. Do priestorov Kreatívneho centra Artena zavíta zvukový expert Stéphane Bucher, aby sa podelil o svoje skúsenosti z praxe a techniky, ktoré využíva.

Publiku porozpráva príbehy, ktoré stáli za vznikom niektorých z najpamätnejších filmov v modernej kinematografii.

diváci-sedia-v-sále-kina-kreatívneho-centra-rtvs

Kto je Stéphane Bucher

Kinematografickému zvuku sa venuje od roku 1995. Jeho kariérna cesta viedla od zvuku v dokumentárnej tvorbe a spravodajstve k svetoznámym filmom a televíznym drámam. Začínal ako mikrofonista, dnes ho oslovujú svetoví režiséri.

Stéphane-Bucher

Po dvadsiatich rokoch praxe si získal rešpekt na svetovej úrovni. Ako uznávaný odborník v mixovaní lokačného zvuku príchádza do RTVS, aby posunul svoje skúsenosti a vedomosti slovenským odborníkom.

Pútavý workshop a kvalitné masterclass vzdelávanie sa uskutoční už 19. apríla v Kreatívnom centre Artena v Bratislave.

25 50 75 90

Galéria

riaditeľ-rtvs-ľuboš-machaj-v-kinosále-pri-otvorení-kreatívneho-centra-v-bratislave kreatívne-centrum-rtvs zvuková-miestnosť-a-strižňa-v-kreatívnom-centre-rtvs menšia-miestnosť-kina-v-kreatívnom-centre-rtvs-v-bratislave riaditeľ-ľuboš-machaj-v-kine-kreatívneho-centra-rtvs sediaci-diváci-v-kine-kreatívneho-centra-rtvs ľuboš-machaj-v-kine-kreatívneho-centra-rtvs

Živé vysielanie ??:??

Televízia