Úvod Novinky Tipy z programu
Tipy na celý týždeň: Piatkový večer ovládne udeľovanie cien Slnko v sieti
Tipy na celý týždeň: Piatkový večer ovládne udeľovanie cien Slnko v sieti

Tipy na celý týždeň: Piatkový večer ovládne udeľovanie cien Slnko v sieti

Tešiť sa môžete na kvalitný program v televíznom aj rozhlasovom vysielaní.

V pondelok večer si nenechajte ujsť biografickú drámu inšpirovanú skutočným príbehom Graema Obreeho, prezývaného Lietajúci Škót. Strhujúci film odvysielaJednotkao 20:30 hod. Nasledovať bude relácia Reportéri, po ktorej Jednotka ponúkne ďalšiu časť českého krimi seriálu Inšpektor Max. Na Dvojke môžete sledovať súťaž Lov slov, nasledovať bude ďalšia časť seriálu Tajomstvá vesmíru a relácia Experiment. Od 22:00 hod. Dvojka ponúkne ekologické sci-fi s názvom Všetko sa zmení.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

Utorkový večer na Jednotke sa ponesie v znamení krimi. Od 20:30 hod. môžete sledovať seriál Oktopus v dvoch častiach za sebou. O 22:35 hod. Jednotka odvysiela ďalšiu časť seriálu Miesto zločinu Ostrava. Na Dvojke môžete od 20:10 hod. sledovať historický dokument Nočná mora diktátorov, po ktorom bude nasledovať film Diablovo priznanie, príbeh procesu s nacistickým vojnovým zločincom Adolfom Eichmannom.

Milovníci napätia by si nemali nechať ujsť detektívny film Vraždy na ostrove Porquerolles z populárneho francúzskeho cyklu, ktorý ponúkne Jednotka v stredu o 20:30 hod. Po ňom bude nasledovať Biele ticho, nemecký kriminálny thriller z lekárskeho prostredia, inšpirovaný skutočným prípadom zdravotníka Nielsa Högela a jeho obetí. Dvojka prinesie prírodopisný film Divoké Portugalsko o najzápadnejšej krajine Európy, ktorá je zaujímavá nielen svojimi mestami a kultúrou, ale aj úžasnými prírodnými krásami.

Štvrtkový večer na Jednotke bude už tradične patriť hudobno-zábavnej relácii Hit roka s populárnymi glosátormi a hosťami. Po nej si môžete pozrieť ďalší diel obľúbeného seriálu Lekárka z ostrova. Dvojka o 20:40 hod. odvysiela dokumentárny portrét Dean Martin: Kráľ elegánov.

Priamy prenos udeľovania cien Slnko v sieti

V piatok večer čaká divákov RTVS Priamy prenos zo slávnostného udeľovania národných filmových cien Slnko v sieti. Slávnostný program odštartuje o 20:30 hod. Na Dvojke môžete zase sledovať pokračovanie seriálu Katarína Veľká III.

Sobotný večer už tradične odštartujeme reláciou Záhady tela, v ktorej sa opäť pozrieme na zaujímavé fakty a mýty o ľudskom tele. Nasledovať bude talkšou Petra Marcina Neskoro večer so zábavnými hosťami. Dvojka ponúkne francúzsky film Bez kompromisov inšpirovaný skutočným prípadom muža, ktorý bol odhodlaný ostať verný svojmu presvedčeniu bez kompromisov.

V nedeľu večer si nenechajte ujsť detektívny thriller Červený kapitán natočený podľa knižnej predlohy Dominika Dána z obdobia rozpadu Československa. O 22:30 hod. Jednotka ponúkne film Dôverný nepriateľ o tom, ako sa zdanlivá idylka dvoch mladých manželov postupne mení na nočnú moru a boj o život. Dvojka o 20:10 hod. ponúkne westernový film Návrat Sabatu a od 23:35 hod. si jej diváci môžu pozrieť Koncert Symfonického orchestra Slovenského rozhlasu.

Viac tipov a celý televízny program si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Rozhlasové tipy

Rádio Slovensko bude celý týždeň už tradične hostiť zaujímavých ľudí v rámci relácie Hosť Rádia Slovensko, ktorú môžete počúvať vždy od 13:05 hod. Na zaujímavých hostí sa môžete tešiť aj večer v relácii Nočná pyramída. Svoje vedomosti si budete môcť overiť vďaka vedomostnej relácii Čo ja viem.

Bohatý program si pre poslucháčov pripravilo aj Rádio Devín. Chýbať nebudú obľúbené relácie Ars litera či Ars musica, ako aj hudobná rubrika plná tipov s názvom Čo dnes počúva. Počúvať nezabudnite ani na Kultúrne správy, jediný spravodajský blok výlučne z oblasti kultúry a umenia.

Každý deň môžete odštartovať počúvaním rubriky Ráno na eFemku či správami, ktoré každý deň prináša Rádio Regina. Celý rozhlasový program všetkých staníc RTVS nájdete na tomto odkaze.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia