Úvod Novinky Zaujímavosti
Vtipné príhody s deťmi: Škôlkarka prezradila učiteľkám, čo nemala
Vtipné príhody s deťmi: Škôlkarka prezradila učiteľkám, čo nemala

Vtipné príhody s deťmi: Škôlkarka prezradila učiteľkám, čo nemala

Prvú nádielku detských výmyslov sme vám priniesli pred pár dňami a teraz vám doprajeme aj druhú časť. 

Aké najväčšie huncútstva vyparatili deti fanúšikov a fanúšičiek facebookovej stránky Dámsky klub?

Pri troch malých deťoch sa denne deje všeličo vtipné. Ako prvá mi napadla jedna „nehoda". Varila som v kuchyni obed a začula som vedľa z izby moje 2 malé dcérky: „Uvidíme, čo mamina na to povie". A už som letela ako blesk, ale vlasy mladšej z nich som už nezachránila. Poprosila staršiu sestru, aby ju ostrihala a ona tak veľmi ochotne spravila s ružovými kvetinkovými nožnicami . Potom sme išli ku kadernícke a tá ju pochválila, že okrem niektorých „zubov" to nie je až také zlé a môže z nej byť kaderníčka, ktorou teraz chce byť . (Zuzana)

Syn mi vraví, vtedy mal 4 roky: „Maminka ty si ako princezná Otilka." Ja celá natešená, že som princezná, ale dcéra mi hovorí: „Mami to je princezná- prasa." (Alex)

Je to už vyše dvadsať rokov, keď bol môj syn ešte škôlkar a boli sme na výlete v Piešťanoch. Prechádzali sme cez ,,Sklený most" a môj syn zostal stáť s veľkým úsmevom na tvári, oči mu žiarili a v tom skríkol: ,,Jeeej, trpaslíci, škriatkovia !" A rukami ukazoval pred seba. Keď som tým smerom pozrela, myslela som, že sa prepadnem od hanby, lebo oproti nám kráčali asi manželia v strednom veku malého vzrastu, ktorí boli výškovo ako môj syn. Darmo som synovi potichu vysvetľovala, že sú to obyčajní ľudia, syn už v hneve kričal. ,,A sú to škriatkovia a sú..." . Ešteže sa ti ľudia nenahnevali a len potichu prešli okolo nás. (Anna)

Dcéra, keď bola malá, zostávala v škôlke posledná, lebo dlho spala a vystrájali ju domov upratovačky. Bývali sme od škôlky asi 3 minúty. Raz sa zjavila doma hneď poobede, že vraj sa jej nechce spať. Doma boli len starší synovia, ktorí prišli zo školy, tak boli trošku zaskočení a jeden z nich hneď bežal do škôlky, či im tam náhodou nechýba. Samozrejme tam poplach, pri 40 deťoch si nikto skôr nevšimol, že im jedno prekĺzlo a ušlo. Holt, bola iná doba, teraz by mi to už také úsmevné asi neprišlo. (Zdenka)

senjuti-kundu-JfolIjRnveY-unsplash.jpg

Úsmevná chvíľa to bola hlavne pre ňu - neterku, keď mi ráno pred odchodom do práce zobrala mobil a omylom vypla budík. Zaspal som a nesmierne sa na mne zabávala, ako som lietal po dome, zhľadával veci a do toho nadával .(Peter)

Nás najstarší si mýlil pojmy dávno a nikdy. A pár krát to vyzeralo na sociálku, keď mi v obchode povedal- mami kúp mi vodu ja som nikdy nepil. (Martina)

Naša dcéra ako škôlkarka povedala učiteľkám všetko, čo mohla. Takže učiteľky sa pravidelne bavili na nás účet. Keď ma v jeden deň, keď zrovna manžel nebol doma, navštívil môj šéf, neskôr môj brat a potom ešte aj známy, tak dcéra v škôlke povedala, že včera tatinko nebol doma a maminka mala na návšteve TROCH UJOV, ale chodili postupne. Znelo to všelijako, ale našťastie dcéru a aj mňa učiteľky v škôlke už dobre poznali, tak tušili, že je všetko OK. Na najbližšom rodičovskom združení sme sa na tom dobre pobavili. (Zlatka)

allen-taylor-dAMvcGb8Vog-unsplash.jpg

Moja dcéra ako žiačka ZŠ- nechcelo sa jej na vyučovanie v pondelok, tak vopchala ortuťový teplomer do nedeľňajšej kuracej polievky, chcela nás nastrašiť, akú má vysokú teplotu. Teplomer samozrejme praskol a šťastie bolo, že sa dieťa priznalo, skôr ako sme začali jesť, polievka sa vyliala a začala variť nová, zeleninová. (Terka)

Vnúčika som uložila späť a ja som sa išla osprchovať. On vstal a išiel má pozorovať. Skríkol: ,, Baaabka, ty máš vyfučané prsia." U mamy, ktorá kojila videl iné. Ale zať bol ochotný, že donesie kompresor a nafúka. (Božena)

 

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia