Úvod Novinky Zaujímavosti
RTVS uvedie na obrazovky novú športovú súťažnú šou
RTVS uvedie na obrazovky novú športovú súťažnú šou

RTVS uvedie na obrazovky novú športovú súťažnú šou

Moderátorom zábavnej relácie bude Marcel Forgáč a kapitánmi súťažných tímov basketbalista Radoslav Rančík a hokejista Ján Lašák. Prvú 10-dielnu sériu uvedie RTVS každý utorok večer na Jednotke.

Šou Tak určite je adaptáciou obľúbeného britského formátu A Question of Sport z dielne BBC Studios. Relácia mala premiéru na BBC v roku 1970 a doposiaľ bolo natočených viac ako 50 sérií. „Sme veľmi radi, že môžeme predstaviť túto obľúbenú televíznu šou slovenskému publiku. Verím, že prinesie na televízne obrazovky veľa zábavy a nájde si svojich divákov nielen medzi fanúšikmi športu," uviedol riaditeľ Sekcie programových služieb STV Anton Šulík.


Andre Renaud, Senior Vice President pre predaj globálnych formátov BBC Studios, hovorí: „Formáty kvízových šou stále lákajú divákov po celom svete a som tak rád, že si šou A Question of Sport tento rok získa na Slovensku úplne novú skupinu fanúšikov. Táto súťaž v sebe spája zábavu, celebrity a šport, so zdravou dávkou súperenia a konkurencie. Teším sa, že túto hru budeme môcť čoskoro sledovať ja na Jednotke RTVS."

Tak určite_foto RTVS Milan Krupčík (67).jpg

Ťažisko šou spočíva v športovom kvíze, v rámci ktorého proti sebe súťažia dva tímy športovcov pod vedením svojich kapitánov. Relácia, nielen pre fanúšikov športu, predstaví slovenskú športovú elitu v úplne novej polohe. Slovenským moderátorom Tak určite sa stal Marcel Forgáč.

Tak určite_foto RTVS Milan Krupčík (100).jpg

„Pri ponuke moderovať túto reláciu som neváhal, pretože ten formát poznám z britskej BBC a je veľmi zábavný. Mal som veľmi intenzívny pocit, že tú úsmevnosť toho celého a aj ten športový moment a kvalitu dokážeme preniesť aj do slovenského kontextu," hovorí Marcel Forgáč.


Kapitánmi súťažných tímov budú bývalý brankár hokejových majstrov IIHF Ján Lašák a osemnásobný slovenský basketbalista roka Radoslav Rančík.

Tak určite_foto RTVS Milan Krupčík (249).jpg

„Veľmi som sa potešil ponuke byť súčasťou tejto súťažnej šou a dúfam, že ako kapitán nesklamem. RTVS mi dala určitú dôveru a verím, že zaujmeme diváka," vyjadril sa Radoslav Rančík.

Tak určite_foto RTVS Milan Krupčík (251).jpg

„Nevedel som do čoho idem, no postupom času som prichádzal na to, že to je skvelá súťaž a veľká zábava," dodáva Ján Lašák.

Kapitánska dvojica povedie súťažným kvízom súťažné tímy zložené z výnimočných slovenských športovcov. Diváci sa môžu tešiť na zástupcov rôznych športových disciplín. Zasúťažiť si prídu Danka Barteková, Tomáš Tatar, Boris Valábik, Martina Moravcová, sestry Fialkové, bratia Žampovci, ale aj Dominika Cibulková, Ľubomír Višňovský a mnohí ďalší.

Nová športovo - súťažná šou Tak určite odštartuje na Jednotke v utorok 6. októbra o 20.30 h.

Foto: Milan Krupčík

 

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia