Úvod Novinky Zaujímavosti
Prehnane úprimný Forgáč? Kapitánov Tak určite sfúkol jednou vetou
Prehnane úprimný Forgáč? Kapitánov Tak určite sfúkol jednou vetou

Prehnane úprimný Forgáč? Kapitánov Tak určite sfúkol jednou vetou

Utorkový večer na Jednotke patrí športovo-zábavnej šou so skvelými slovenskými športovcami v hlavných úlohách. 

Moderátor Marcel Forgáč opäť privíta v šou Tak určite tradičných kapitánov Rada Rančíka a Jána Lašáka.

V tíme bývalého basketbalistu si v druhej časti novej šou zahrajú bývalá krasokorčuliarka Oľga Beständigová a zjazdový lyžiar Adam Žampa. Majstrovi sveta v hokeji z Göteborgu budú pomáhať držiteľka dvoch strieborných olympijských medailí v plávaní Martina Moravcová a zjazdový lyžiar Andreas Žampa.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V zákulisí šou vládne skvelá a priateľská atmosféra. Ak má niekto z kamier menšie obavy, rýchlo sa rozplynú. Každý sa v štúdiu usmieva a  že je to úprimné, vidno aj na televíznej obrazovke. „My tu už žijeme v takej komunite – Rado, Janko, ja a celý tím, ktorý pripravuje Tak určite. A napriek veľkej rivalite tu máme veľmi pekné vzťahy,“ vyznal sa Marcel Forgáč.

_DSC2132.jpg

Vo vyjadrení pokračoval a nezostalo iba pri milých slovách. Moderátor šokoval, ako kolegom vtipne "naložil." Udržal si pritom vážnu tvár. „Ja sa už neviem dočkať, kedy sa to celé skončí a neuvidím vás,“ povedal.

Kapitáni sa neurazili, zobrali to ako vtip. Zo športového prostredia sú naučení na podpichovanie. Celú situáciu uvidíte v utorkovej šou Tak určite. Vysielame od 20.30 na Jednotke. Šou nájdete aj v archíve na webe RTVS a na Facebooku.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia