Úvod Novinky Zaujímavosti
Po Gáboríkovi si do Valábika rypol aj Rančík. Dôvod neprekvapí
Po Gáboríkovi si do Valábika rypol aj Rančík. Dôvod neprekvapí

Po Gáboríkovi si do Valábika rypol aj Rančík. Dôvod neprekvapí

 Utorkové vydanie Tak určite bude mať o náboj naviac.

Už budúci utorok pokračuje na Jednotke športovo-zábavný kvíz Tak určite. O rivalitu medzi kapitánmi tímov Radoslavom Rančíkom a Jánom Lašákom je postarané v každom vydaní, ale premiérová časť bude mať 20, októbra o náboj naviac. Proti sebe sa postavia aj hlavní protagonisti úspešného podcastu Boris & Brambor, ktorý dostal televíznu podobu, Boris Valábik a Marián Gáborík.

tak určite

Bývalý hokejový obranca, ktorý počas kariéry pútal pozornosť najmä svojou výškou, robustnou postavou či bitkami na klzisku, sa po svojom kolegovi z podcastu, stal terčom vtipov aj pre Rada Rančíka.

Marián Gáborík v poslednom vydaní ich relácie Valábikovi nič nedaroval pre jeho štatistiky z NHL, keď v 80 zápasoch v zámorskej profilige nedal ani jeden gól. V podobnom duchu sa teraz pridal aj kapitán z Tak určite, ktorý reagoval na jednu zo súťažných otázok v súťaži: „Boris, ty si toľko gólov nevidel za celú kariéru," rypol si Rančík.

Experta RTVS sa pokúsil zastať jeho tímový kolega Ján Lašák. Ako, zistíte vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Premiérovú časť Tak určite sledujte v utorok 20. októbra o 20:30 na Jednotke a hneď potom nasleduje relácia Boris & Brambor. Obe relácie nájdete aj v archíve RTVS.

tak určite

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia