Úvod Novinky Zaujímavosti
Forgáč Valábikovi: Pár týždňov si ženatý a už si podráždený
Forgáč Valábikovi: Pár týždňov si ženatý a už si podráždený

Forgáč Valábikovi: Pár týždňov si ženatý a už si podráždený

Čerstvého ženáča podráždilo hlavne čosi iné.

Tretie vydanie zábavnej športovo-vedomostnej relácie s hviezdnym obsadením sa blíži. Už v utorok 20. októbra o 20:30 na Jednotke vysielame Tak určite, v ktorej kapitáni Ján Lašák a Rado Rančík privítajú opäť zaujímavých hostí.

tak určite

Okrem Juraja Baču a Natálie Přidalovej prídu aj hlavní protagonisti televízneho podcastu Boris & Brambor Marián Gáborík a Boris Valábik, ktorí sa koncom augusta oženil. Aj tento fakt si všimol moderátor Marcel Forgáč a bývalému hokejistovi ho pripomenul. „Sledujem na tebe, že ši troška nervózny, aj reč tela hovorí jasne," zhodnotil Marcel.

Áno, a čo? Však už mám na to právo," odvetil s úsmevom Boris. „Pár týždňom si ženatý a si podráždený až-až," podpichol ho ďalej Marcel.

Hlavným momentom, ktorý hokejového experta RTVS rozladil, ale nebolo to, že je čerstvým ženáčom. Popudilo ho čosi iné, s čím súhlasil aj jeho kapitán Ján Lašák. Čo to bolo? Pozrite si video.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Utorok prinesie okrem premiéry ďalšej časti Tak určite aj čerstvé vydanie úspešného podcastu Boris & Brambor, ktorý vysielame rovnako na Jednotke po skončení Tak určite o 21:25. Čaká vás tak zaujímavý športový večer určený nielen pre fanúšikov športu.

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia