Úvod Novinky Zaujímavosti
Priznanie Forgáča zo šou Tak určite: Čo vyviedol manželke po svadbe?
Priznanie Forgáča zo šou Tak určite: Čo vyviedol manželke po svadbe?

Priznanie Forgáča zo šou Tak určite: Čo vyviedol manželke po svadbe?

Marcel Forgáč moderuje populárnu šou Tak určite, ktorú RTVS vysiela každý utorok o 20:30 na Jednotke.

Športový kvíz s extrémne súťaživými kapitánmi Jánom Lašákom a Radom Rančíkom. To je šou Tak určite na Jednotke. „Oni sú premotivovaní, ale športovci sú takí. V konečnom dôsledku ale ide len o kvíz, aj keď športový,“ opísal Marcel Forgáč v Dámskom klube bývalého hokejistu a basketbalistu.

„Sú extrémne namotivovaní s chuťou vyhrávať. Šou Tak určite je na prvý pohľad len pre športových fanúšikov, ale nie je to pravda. Verím, že zabaví každého,“ pokračoval.

Marcel Forgáč je aj zberateľom hokejových dresov od najlepších hráčov na svete. Niektoré z nich prišiel ukázať do relácie Dámsky klub. Pozrite si rozhovor Ivety Malachovskej s moderátorom relácie Tak určite.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Málokto vie, že Forgáč sa od 15 rokov venuje horolezectvu. „Dnes je to už len rekreačná forma. Je to kombinácia neuveriteľnej energie, ktorú majú Tatry alebo celkovo hory, a je málo športov, pri ktorých treba totálne vypnúť a na 110 percent sa sústrediť len na ten výkon. Aj vzhľadom na nebezpečenstvo. Toto je jediná cesta, ktorou sa mozog môže uberať, aby bol v poriadku,“ podelil sa o svoju skúsenosť moderátor utorkovej šou Tak určite Marcel Forgáč.

V relácii Dámsky klub sa v rozhovore s Ivetou Malachovskou priznal, čo vďaka svojej vášni vyviedol manželke krátko po svadbe. „Faktom je, že manželka Adriána vedela, koho si berie. A rovnako faktom je, že som mesiac po svadbe odišiel na tri mesiace do Himalájí,“ prekvapil.

lašák, forgáč, rančík

V tíme Jána Lašáka bude v utorok 20. októbra súťažiť Boris Valábik s plážovou volejbalistkou Natáliou Přidalovou, v tíme Rada Rančíka Marián Gáborík s kajakárom Jurajom Bačom.

Všetky časti relácie Dámsky klub nájdete aj v archíve RTVS. Ak ste nestihli prvé časti šou Tak určite, nájdete ich tiež v našom archíve.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia