Úvod Novinky Zaujímavosti
Štipľavé otázky v špeciáli B&B: Bolo niečo medzi Sajfom a Adelou?
Štipľavé otázky v špeciáli B&B: Bolo niečo medzi Sajfom a Adelou?

Štipľavé otázky v špeciáli B&B: Bolo niečo medzi Sajfom a Adelou?

Mnohí si ho mýlia s chorvátskym futbalistom Lukom Modričom. 

Treba povedať, že Modrič tento problém nemá. Známy moderátor, ktorý si nedáva servítku pred ústa – Matej Sajfa Cifra.

Pikantné zážitky a ostrejšie výrazy, ktoré sa môžu odvysielať až po desiatej večer. Aj v sobotu 24. októbra vysielame od 22.55 na Jednotke špeciál relácie Boris & Brambor. Tešiť sa môžete na rozšírenú reprízu utorkového vydania so Sajfom aj s časťami rozhovoru, ktoré bolo treba v utorkovej premiére vystrihnúť.

sajfa.png

„Mali ste s Adelou ponorkovú chorobu?“ spýtal sa Sajfu bývalý hokejista z NHL a teraz moderátor šou Boris Valábik. „Nebol tam až taký silný erotický vibe, že by sme do toho šli,“ reagoval Sajfa. Vraj sa s Adelou Vinczeovou majú radi a prezradil, či niekedy medzi nimi dvoma stalo „niečo viac“.

„Ja sa pozerám, ako do tej malej rúčky vieš schovať všetko, čo tam treba schovať,“ smial sa Boris pri pohľade na nahú Sajfovu fotografiu. Viac podobných výrokov a množstvo zábavy prinesie šou Boris & Brambor špeciál Boris na Jednotke. Nebude chýbať aj športová téma, moderátori Boris Valábik a Marián Gáborík rozoberú aj fair play.

Doposiaľ odvysielané časti šou Boris & Brambor špeciál nájdete v našom webovom archíve. A po sobotňajšom nočnom vydaní sa na vás tešíme opäť v utorok s hosťom Andrejom Sekerom.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia