Úvod Novinky Zaujímavosti
Pumpár Miki ochrankárovi ministra: Klobásku, pán Costner
Pumpár Miki ochrankárovi ministra: Klobásku, pán Costner

Pumpár Miki ochrankárovi ministra: Klobásku, pán Costner

Dostalo sa aj ministrovi a aj političke.

Posledný diel čoraz populárnejšieho komediálneho seriálu Pumpa opäť priniesol vtipné zhodnotenie udalostí predošlých dní. Nechýbala satira, či ostrejší humor. K stálej trojici - pumpárovi Mikimu, taxikárovi Danovi a štamgastovi Jarimu zavítali na Pumpu v piatej časti minister obrany Jaroslav Naď a šéfka strany Progresívne Slovensko Irena Bihariová.

Okrem tejto dvojice si čo to od svojráznej trojice vypočul aj ochrankár ministra. Hlavne teda od Mikiho, ktorého stvárňuje Michal Kubovčík. Ten v dobrej viere pri príchode vzácnej návštevy na Pumpu prísnemu ochrankárovi ponúkol niečo pod zub. Samotný úmysel bol dobrý, prevedenie už horšie, ale o to viac pobavilo. „Dobrý, klobásku, pán Costner?," ponúkol občerstvenie Miki s dávkou humoru a odkazom na film Osobný strážca z roku 1992, v ktorom si jednu z hlavných postáva zahral americký herec Kevin Costner.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Po ochrankárovi sa dostalo aj ministrovi. A opäť v tom mal prsty či skôr výrečný jazyk Miki, ktorý sa pohral s menom ministra Naďa. Ako to celé dopadlo sa dozviete v našom archíve, kde si celú časť Pumpy môžete pozrieť zadarmo a bez reklamy.

Dvojica hlavných protagonistov ale nešetrila ani političku s rómskymi koreňmi. „Dobrý večer, tie vaše kukačky poznám, mňa neogabete. Veď vy ste tá poslankyňa, pani Cigániková," pomýlil si Dano pomerne neúctivo Irenu Bihariovú s poslankyňou parlamentu Janou Cigánikovou. A aby toho nebolo málo, pokračoval na ešte ostrejšiu nôtu. Čo povedal a aká bola reakcia vzácnej hosťky a ako Dana pokarhal Miki, nájdete rovnako v archíve.

bihariová, pumpa

(foto: RTVS)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia