Úvod Novinky Zaujímavosti
Sekera o play off NHL cez koronu: Chalani so zlomeninami a len dve vychádzky
Sekera o play off NHL cez koronu: Chalani so zlomeninami a len dve vychádzky

Sekera o play off NHL cez koronu: Chalani so zlomeninami a len dve vychádzky

Bude to opäť zaujímavý rozhovor medzi samými hokejistami.

V šou Boris & Brambor privítajú Boris Valábik a Marián Gáborík v utorok o 21.30 na Jednotke Andreja Sekeru. Kapitán slovenskej reprezentácie a obranca Dallasu Stars, zdolaného finalistu v uplynulom ročníku NHL, prehovoril aj o tom, ako vyzerala jedna z dvoch bublín v NHL. Hráči boli odrezaní od zvyšku sveta a pravidelne testovaní – v snahe zabrániť šíreniu koronavírusu medzi hráčmi.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„V Toronte mali chalani futbalové a golfové ihrisko, bazény, jazero, reštaurácie, osobných šéfkuchárov. V Edmontone sme mali hotel spojený so zimákom, betónové námestie, reštaurácie, kávu zadarmo. A tam vydrž tri a pol mesiaca. Dvakrát sme boli na vychádzke zakopať si loptu alebo ľahnúť na slnko,“ opísal Sekera spomienky na play off NHL v roku 2020. Gáborík to prirovnal k ruským bázam. „Aj doktori, keď sa menili, boli testovaní. V uzavretej bubline a v Kanade s uzavretými hranicami, to bolo bezpečné,“ doplnil.

bbsekera2.JPG

Sekeru trafil puk do nechráneného miesta na kolene, cítil to až do konca play off. „Dával som si to vždy opichávať, aby som to necítil. Človek chce hrať aj cez mŕtvoly, mali sme chalanov s fraktúrami členkov, prasknutými zápästiami a pokazenými ramenami. Doktor sa zapotil.“

Pozrite si zaujímavé rozprávanie predovšetkým o zákulisí NHL ovplyvnenej bojom proti koronavírusu. Šou Boris & Brambor vysielame v utorok po 21.30 na Jednotke.


Všetky časti Boris & Brambor nájdete po odvysielaní v archíve na webe RTVS. Všetky rozšírené verzie aj s otázkami a odpoveďami na telo nájdete v Boris & Brambor špeciál každú sobotu pred 23:00 a tiež v archíve na webe.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia