Úvod Novinky Zaujímavosti
Na oslave v Milujem Slovensko sa premiérovo spievalo. Odznel obrovský hit
Na oslave v Milujem Slovensko sa premiérovo spievalo. Odznel obrovský hit

Na oslave v Milujem Slovensko sa premiérovo spievalo. Odznel obrovský hit

Pocty sa dostalo spevákovi Adamovi Ďuricovi.

Sme už starí na rozprávky, Ale zase mladí na prehry, Nekŕmte nás tým, Čo bolo a čo bude, ..." Zrejme každý už podľa úvodných pasáží spozná legendárny hit Petra Nagya a Júliusa Kinčeka z roku 1989 Aj tak sme stále frajeri, ktorý vyšiel na albume Šachy robia človeka. A práve tento song v poslednej šou Milujem Slovensko odznel, ale nie v rámci súťažnej otázky.

milujem slovensko

Neuveriteľne vyznieva aj to, že až v deviatej sérii sa počas narodeninovej oslavy spievalo. Pocty sa dostalo spevákovi Adamovi Ďuricovi, ktorého narodeniny boli k piatkovému dátumu najbližšie. S nápadom zaspievať si prišiel moderátor Martin Nikodým, ktorý tak chcel ulahodiť kapitánovi Danovi Danglovi. S tipom na Aj tak sme stále frajeri sa pridal Peter Bič a napokon spievali nielen hostia, ale aj všetci diváci.

Pozrite si vo videu, ako to celé dopadlo. K sólu sa dostal aj husľový virtuóz Filip Jančík a pesnička dostala aj iný, rockovejší aranžmán.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ak ste premiérovú časť nestihli, nájdete ju v archíve RTVS zadarmo a bez reklamy. Na nové vydanie Milujem Slovensko sa môžete tešiť už tento piatok v tradičnom čase o 20:30 na Jednotke.

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia