Úvod Novinky Zaujímavosti
Hľadáte tip na darček? Dámsky klub predstavil novú kolekciu
Hľadáte tip na darček? Dámsky klub predstavil novú kolekciu

Hľadáte tip na darček? Dámsky klub predstavil novú kolekciu

V eshope RTVS nájdete bohatú ponuku.

V pondelkovom vydaní obľúbeného magazínu RTVS Dámsky klub si štvorica moderátoriek Andrea Chabroňová, Iveta Malachovská, Karin Majtánová a Soňa Műllerová pre svoje diváčky a fanúšičky pripravila veľké prekvapenie. Spolu so slovenskou fashion ilustrátorkou Danyelou Art uviedli do života novú štýlovú kolekciu darčekov.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V eshope RTVS sú tak nové kúsky, ktoré môžu poslúžiť aj ako inšpirácia pre darček pod vianočný stromček. „Na našom spoločnom projekte pre Dámsky klub sa mi pracovalo perfektne, nakoľko mám tento program veľmi rada. Prekreslenie moderátoriek a návrh dizajnu bol pre mňa veľkou výzvou, no samotná tvorba ma však veľmi bavila a tešila som sa na výsledok," povedala o spolupráci ilustrátorka a fashion dizajnérka Daniela Pavlíková, ktorá na vizuáloch pracovala dva týždne.

Námet pochádza z dielne eshopu RTVS a súčasťou predmetov nie sú len prekreslené podobizne moderátoriek. Darčeky sú personalizované, a tak na nich nájdu fanúšikovia aj obľúbené citáty moderátoriek, či iné detaily úzko späté s tvárami Dámskeho klubu. „Veľmi sa nám to páči, máme tu z každého rožku trošku. Každá tam máme aj malé artefakty, milé maličkosti, ktoré sa spájajú s našimi životmi," neskrývala nadšenie moderátorka Karin Majtánová.

dámsky klub

Ponuka darčekových predmetov je naozaj bohatá. "Vybrali sme produkty, ktoré vďaka svojej praktickosti, trendu, štýlu a jedinečnosti potešia v domácnosti, šatníku či kabelke každú modernú ženu a nielen vernú diváčku Dámskeho klubu," hovorí vedúca eshopu RTVS Ivana Kollárová. „Ikonické moderátorky v ilustrovanej podobe nájdu fanúšikovia na hrnčekoch, kozmetických taštičkách, taburetkách, nákupných taškách, tričkách, šatách i mikinách, pričom textilný materiál vyberáme s ohľadom na kvalitu a životné prostredie," dodala.

Do nového dizajnu sa okrem štúdia relácie obliekla aj facebooková fanúšikovská stránka Dámskeho klubu, ktorá má takmer 90 000 fanúšikov.

(foto: RTVS)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia