Úvod Novinky Zaujímavosti
Relácia Trochu inak v archíve, po novom aj na Instagrame
Relácia Trochu inak v archíve, po novom aj na Instagrame

Relácia Trochu inak v archíve, po novom aj na Instagrame

Moderátorka sľubuje viac zákulisia, špeciálny obsah, ale aj bonusové rozhovory so zaujímavými ľuďmi.

Adelu Vinczeovú nájdete už aj na Instagrame. Lepšie povedané, na obľúbenej sociálnej sieti môžete sledovať profil jej relácie Trochu inak, ktorú vysielame na Dvojke každý mesiac. Naposledy bol jej hosťom aj známy slovenský herec, komik a glosátor Milan Lasica, ktorý otvorene porozprával o očkovaní, ale aj o tom, ako mu v súčasnej dobe chýbajú deti a vnúčatá.

Známa slovenská moderátorka na Instagrame sľubuje viac zákulisia z relácie, špeciálny obsah, ktorý sa neobjaví v televízii, ale aj živé rozhovory so zaujímavými ľuďmi.

Adela Vinczeová, Trochu inak

„Čas strávený na Instagrame si však treba strážiť a ja ho našťastie až toľko nemám," povedala nám Adela na margo jej prítomnosti na sociálnej sieti. Ako sme sa dozvedeli, Instagram začala Adela používať už oveľa skôr, ale tajne a zriedkavo. Ako je to s jej profilom, na ktorom vystupuje ako fúzatý muž?

Adela Vinczeová

„Ten profil stále mám a baví ma. Nikomu neubližujem, skôr si žijem svoje bizarné alter ego," smeje sa Adela, ktorá sa k utajovanému profilu priznala ešte pred niekoľkými mesiacmi. Nás zaujímalo, či stále platí, že vo virtuálnom priestore ďalej nosí fúzy. Ľudí, ktorých takto sleduje, je podľa jej slov iba zopár a čaro Instagramu stále objavuje iba priebežne.

Sledujte Trochu inak v našom archíve.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia