Úvod Novinky Zaujímavosti
Predpoveď počasia: Jar sa prihlási ešte pred Veľkou nocou
Predpoveď počasia: Jar sa prihlási ešte pred Veľkou nocou

Predpoveď počasia: Jar sa prihlási ešte pred Veľkou nocou

Nie je vylúčené, že na niektorých miestach na juhozápade Slovenska padne aj niekoľko rekordov.

Počasie nás môže ešte pred príchodom veľkonočných sviatkov poriadne prekvapiť. Zdá sa, že až v týchto dňoch naplno pocítime nástup jari. V utorok sa na viacerých miestach môže objaviť zväčšená oblačnosť, na východe a severovýchode očakávame slabý dážď, na končiaroch Tatier dokonca sneženie, v západnej polovici Slovenska však bude príjemne teplo.

Najvyššia denná teplota sa môže vyšplhať na 17 až 21 stupňov, na Orave, Liptove a východe maximálne 7 až 14 stupňov. Vietor bude iba slabý. V stredu bude ešte príjemnejšie, na juhozápade môže teplomer na niektorých miestach ukazovať aj 22 stupňov. Na zvyšku územia bude od 15 do 20 stupňov. Slabý dážď sa môže objaviť len na východe Slovenska.

Ojedinelé búrky, prevažne však slabý dážď nás môže prekvapiť vo štvrtok. Meteorológovia však na Zelený štvrtok hlásia prevažne jasné a teplé počasie. Teplota sa bude pohybovať od 15 do 22 stupňov. Najnižšia nočná teplota sa bude pohybovať medzi 8 a 2 stupňami.

Šport vonku

Počasie bude priať športovcom a milovníkom jarných prechádzok. Všetko o opatreniach počas Veľkej noci si môžete vypočuť TU.

Predpoveď počasia zostavenú odborníkmi z SHMÚ sledujte každý večer po Správach RTVS a GBS na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia