Úvod Novinky Zaujímavosti
Novinky na e-shope zaujmú aj vás
Novinky na e-shope zaujmú aj vás

Novinky na e-shope zaujmú aj vás

Hľadáte originálny darček pre seba alebo svojich blízkych? Na e-shop RTVS sme naskladnili novinky, ktoré vás určite zaujmú!

Ak ste nadšenci príjemnej hudby a zároveň si vždy radi zapnete dramatický počin z dielne RTVS, práve ste vyhrali pomyselný jackpot. Najvzácnejším kúskom internetového obchodu bude pre vás pravdepodobne zbierka piesní na novom CD Filmových a seriálových hitov RTVS. Peter Bič Project, Adam Ďurica, Sima Martausová, Peter Cmorik, Jana Kirschner a iní obľúbení interpreti spolu na jednom hudobnom nosiči! Naspievali pre vás populárne filmové a seriálové piesne, na ktoré ste sa pri sledovaní vašich obľúbených lovestories, historických drám, či kriminálnych prípadov, tak tešili. Okrem toho na CD nájdete aj jedinečné úpravy známych skladieb so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu.

CD.jpg

Keď už sme potešili naše dospelé publikum, teraz prišiel rad na tých najmenších! Kto by nemiloval huncúctva a dobrodružné príbehy malej Mimi a Lízy? Teraz ich môžete nosiť stále so sebou a to vďaka novej jarnej kolekcii tričiek. Obľúbené tričká Mimi a Líza totiž dostali sviežejší nádych vo farbách prichádzajúceho leta! Tričká sú vyrobené zo 100% organickej bavlny a neodolá mu žiadne hravé dieťa. Doladiť ho môžete šiltovkou či športovým vakom z kolekcie Mimi a Líza.

Mimi a Líza.PNG

Ak by ste si chceli pozrieť aj ostatné zaujímavé kúsky z kolekcie e-shopu RTVS, klikajte na web.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia