Úvod Novinky Zaujímavosti
Ako požiadať o kúpeľnú liečbu po prekonaní ochorenia Covid-19?
Ako požiadať o kúpeľnú liečbu po prekonaní ochorenia Covid-19?

Ako požiadať o kúpeľnú liečbu po prekonaní ochorenia Covid-19?

Koronavírus zanecháva stopy nielen na tele, ale aj na duši. Vypočujte si praktické rady, ako sa rehabilitovať po prekonaní koronavírusu.

Prekonali ste Covid-19 a stále sa necítite vo svojej koži? Podľa aktuálnych správ, mnohí pacienti pociťujú ťažkosti aj niekoľko týždňov aj po ochorení. Sťažené dýchanie, ale aj úzkostné stavy. Covid-19 zanecháva rôzne stopy nielen na fyzickom tele, ale aj na duši. Riešením je kúpeľná liečba...

Kamera televíznej Reginy sa bola pozrieť v Nimnici. Práve voda z kúpeľov na strednom Považí je ťažiskovým prvkom pri vonkajšej aj vnútornej balneoterapii. Voda z Nimnice sa môže piť, ale aj inhalovať. Má liečivé účinky na dýchacie cesty. Kúpeľ v takejto vode zase podporuje cirkuláciu krvi, ale prekrvenie kože a podkožia.

Pri postcovidovom stave je u pacienta rovnako dôležitá aj práca psychológa. Je potrebné rehabilitovať nielen fyzické poškodenia, ale aj svoju myseľ a dušu. Kto má nárok na kúpeľnú liečbu a ako o ňu požiadať v prípade, že sa po Covide stále necítite fit? Sledujte reportáž z televíznej Reginy, ktorú vysielame každý pracovný deň o 16:20 hod. na Dvojke.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia