Úvod Novinky Zaujímavosti
Akčné Neskoro večer: Najprv výkrik z publika, potom facka
Akčné Neskoro večer: Najprv výkrik z publika, potom facka

Akčné Neskoro večer: Najprv výkrik z publika, potom facka

Hosťom Petra Marcina bola aj Gabriela Dolná, herečka z Divadla Andreja Bagara v Nitre.

Neskoro večer - obľúbená sobotná talkšou, ktorú môžete sledovať zadarmo a bez reklamy aj v našom archíve. Moderátor Peter Marcin si naposledy pozval aj herečku Gabrielu Dolnú. Narodila sa v Šuranoch, bývala v Komárne, začínala v Prešove a dnes je jednou z najvýraznejších tvárí Divadla Andreja Bagara v Nitre.

„Herec nesmie sedieť pred režisérom, keď režisér sedí v hľadisku, lebo si navzájom znegujú úspech. V divadle sa nepíska, lebo si vypískaš úspech. Keď ti kostymérka opravuje kostým, nikdy ho nesmie šiť na tebe, aby si nezabudol texty. Vtedy musíš dvihnúť jednu nohu," zasmiala sa aprezradila sympatická herečka moderátorovi. Ako dodala, toto všetko ju naučilo prešovské divadlo, na ktoré má pekné spomienky.

Divákom a Petrovi Marcinovi neváhala porozprávať a dokonca ukázať to, aké pravidlá majú herecké bozky či herecké facky. „Jednu hereckú ti môžem dať," navrhla Gabika Marcinovi. V tom sa z hľadiska ozvalo hlasné „Aj za nás!", čo všetkých rozosmialo. Odvážna diváčka si servítku pred ústa nedávala a moderátor nakoniec jednu hereckú skutočne dostal.

Gabriela Dolná v Neskoro večer

Sympatická a temperamentná. Gabika Dolná v relácii dokázala, že zmysel pre humor jej rozhodne nechýba. Foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia