Úvod Novinky Zaujímavosti
Peter Bič: Novinka Máj je o nádeji, ktorú všetci potrebujeme
Peter Bič: Novinka Máj je o nádeji, ktorú všetci potrebujeme

Peter Bič: Novinka Máj je o nádeji, ktorú všetci potrebujeme

Pozrite si rozhovor nielen o pripravovaných novinkách skupiny. V Dámskom klube sme Petra a Viktóriu príjemne prekvapili.

„Koronové obdobie bolo pre nás takisto ťažké," povedala otvorene Viktória, speváčka z Peter Bič Project, ktorý patrí k najúspešnejším domácim kapelám. Ako dodala, počas uvoľnených opatrení minulý rok v lete stihli odohrať niekoľko živých koncertov, no keď sa opäť všetko zatvorilo, aj hudobníci pociťovali neistotu.

Dobrou správou pre fanúšikov je, že kapela z Košíc začala pracovať na novom albume, z ktorého prvú ochutnávku ponúkla spolu s klipom len nedávno. Skladbe Máj sa začalo v slovenskom rádiovom éteri dariť okamžite. „Skladba Máj reprezentuje obdobie, ktoré je plné očakávaní... Tá nádej, ktorá má prísť, je v tej piesni," povedal hudobník Peter Bič.

Peter Bič Project

V rozhovore si dvojica hudobníkov zaspomínala aj na obdobie, keď vznikla skladba Poslednýkrát, ktorá sa objavila v seriáli Hniezdo, no nevyšla na žiadnom z ich albumov. Fanúšikovia ju však môžu nájsť na kompilácii s názvom Filmové a seriálové hity RTVS. Album obsahuje aj špeciálnu verziu skladby Stoj, a so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu.

Pozrite si kompletný rozhovor. V jeho závere sme skupinu Peter Bič Project príjemne prekvapili.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zdroj foto: instagram.com/peterbicproject

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia