Úvod Novinky Zaujímavosti
Už prezúvate? Cenné rady pri výmene pneumatík
Už prezúvate? Cenné rady pri výmene pneumatík

Už prezúvate? Cenné rady pri výmene pneumatík

Zmena ročného obdobia so sebou prináša aj zmenu pneumatík zo zimných na letné.

Prezúvanie pneumatík môžeme zaradiť do pravidelných jarných činností každého vlastníka vozidla. V spotrebiteľskej rubrike s Gabrielou Tomajkovou sme vypočuli cenné rady technika z pneuservisu ARS v Banskej Bystrici, Milana Longauera.

Technik tvrdí, že je potrebné sledovať postupné zvyšovanie teploty, pokiaľ sa počas siedmych dní počasie výrazne nemení, tak to môžeme brať ako signál k prezutiu.Veľkú rolu v tom hrajú aj jednotlivé regióny, keďže v niektorých mestách na severe zvykne nasnežiť aj koncom apríla," objasnil Milan.

Ako Milan prezradil, prezúvanie je momentálne v plnom prúde a práce je naozaj veľa. Čakacia doba je u každého odhadovaná na sedem, až desať dní. Letná sezóna je vždy časovo lepšia, ako pred príchodom prvého snehu. Keď nasneží, tak zvykneme mať v servise veľký nápor zákazníkov".

Vzhľadom k prebiehajúcej pandémii nechýbala otázka k dodržiavaniu hygienických opatrení, počas prebiehajúceho prezúvania. Je to ako v každej inej firme, musíme dodržiavať všetky protipandemické opatrenia. Všetci zamestnanci musia mať platný negatívny test, ďalej pohyb len s respirátorom FFP2, rozostupy a dezinfekcia. Také isté pokyny by mali dodržiavať aj naši zákazníci a tiež zvyšok Slovenska," dodal na záver technik, Milan Longauer.

Pre viac informácii o jarnom prezúvaní sa dozviete v priloženom rozhovore Rádia Regina.

Jarné prezúvanie pneumatík Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia