Úvod Novinky Zaujímavosti
Richard Müller: Milujem svoje deti. Vďaka nim som nažive
Richard Müller: Milujem svoje deti. Vďaka nim som nažive

Richard Müller: Milujem svoje deti. Vďaka nim som nažive

Obľúbený slovenský spevák porozprával Adele v Trochu inak o pandémii, novom albume aj rodine.

Koncertovanie, vystupovanie a davy ľudí sú momentálne pre speváka kvôli pandémií skôr spomienkou, no snáď nie nadlho. S Adelou si hneď v úvode milo zavtipkovali. „Premýšľam, či by ťa aj nevyľakali diváci po takom dlhom čase... spomínaš si ešte na divákov? Vieš ktorí to sú?“ Podpichuje Adela svojho dlhoročného priateľa. Zároveň si ale pripomenuli aj negatíva vystupovania. Richard Müller prezradil, že existuje aj špecifický typ diváka v publiku, ktorý ho na koncerte nie veľmi teší: „To sú takí tí, ktorí si cestou na koncert trošku „uhnú“ alebo trošku viac a potom majú pocit, že sú spolutvorcovia toho koncertu.“

Obdobie covidu však bolo pre Riša mimoriadne tvorivé. Spolu s producentom Petrom Grausom pracovali na novom albume, ktorý si už môžete vypočuť aj vy. Hudbu komponoval (s výnimkou jednej piesne) Richard sám. Nesie názov Hodina medzi psom a vlkom a od vydavateľstva dokonca získal dvojitú platinu. Titul má definovať hodinu medzi treťou a štvrtou hodinou v noci, kedy sa vraj podľa speváka dejú rôzne nadrpirodzené veci či vznikajú najväčšie umelecké diela.

Nové CD.PNG

V uvoľnenej debate prišlo aj na tému rodina. „Prežívať a darovať obrovskú lásku,“ to je spevákova odpoveď na oázku, čo ho naučili jeho deti. Deťom vraj vďačí sa nezkutočnú podporu a pomoc aj vo chvíľach, kedy to nemal v živote úplne jednoduché. Viac o úprimnej spovedi Richarda  Müllera si môžete pozrieť na našom youtubovom kanáli.

 

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia