Úvod Novinky Zaujímavosti
Záhady tela: Aj muži majú svoj cyklus - a ešte aký!
Záhady tela: Aj muži majú svoj cyklus - a ešte aký!

Záhady tela: Aj muži majú svoj cyklus - a ešte aký!

Vtipný skeč vám ukáže, ako sa môžu rozlietané hormóny prejaviť u mužov.

Trápi hormonálny kolobeh len ženy, alebo s jeho príznakmi bojujú aj muži? A ktoré pohlavie má svoj cyklus menej pod kontrolou? Aj touto záhadou sa zaoberali moderátor zábavného kvízu Záhady tela Marián Miezga a jeho hostia - sestry Katarína Koščová a Veronika Husovská, a Lukáš Adamec spoločne s Adamom Ďuricom v ostatnej čast relácie, ktorá sa vysielala 15. mája na Jednotke od 20:30 hod.


Aj muži majú svoje dni

To dokazuje nielen nižšie priložený skeč o partnerskej nevere, ale aj výskumy slovenských vedcov. Muži majú podľa výsledkov štúdie horší hormonálny cyklus ako ženy, a preto počas mesiaca môžu vykazovať podobné znaky ako neurotický manžel, ktorý sa vrátil domov v tej najnevhodnejšej chvíli.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Zábavný kvíz Záhady tela o zdraví, ktorý obsahuje množstvo informácií, faktov aj prekvapivých mýtov o ľudskom tele s moderátorom Mariánom Miezgom a jeho hosťami vysielame každú sobotu od 20:30 hod. na Jednotke. V online archíve RTVS nájdete dve ostatné odvysielané časti relácie.

A už túto sobotu 22. mája sa môžete tešiť na časť s hosťami: hokejistami Mariánom Gáborikom a Ľubomírom Višňovským a speváčkami Simou Martausovou a Dominikou Mirgovou.


Zdroj úvodnej foto: Archív RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia