Úvod Novinky Zaujímavosti
Cestovateľ Milan bez mapy: Videl Hitlerov dom v Argentíne?
Cestovateľ Milan bez mapy: Videl Hitlerov dom v Argentíne?

Cestovateľ Milan bez mapy: Videl Hitlerov dom v Argentíne?

Známy cestovateľský bloger porozprával Petrovi Marcinovi v talkšou Neskoro večer nielen o milovanej juhoamerickej krajine.

Milan Bardún je vášnivý cestovateľ, ktorý založil pred deviatimi rokmi blog Bez mapy. Dnes sa už ako známy cestovateľský bloger Milan bez mapy živí práve tvorením jeho obsahu z ciest po celom svete.

Začiatky tohto travel blogera pritom siahajú až do Estónska, kde po skončení záhradnej architektúry odišiel na Erazmus.

Prvý blog napísal pre mamu, aby vedela, ako to vo vtedy ešte exotickej krajine Estónsku vyzerá.

Menej vidieť, viac zažiť

Také je heslo mladého cestovateľa, ktorý si každú svoju cestu plánuje podľa zážitkov, ktoré chce počas nej absolvovať. Vylihovanie na pláži v prípade Milana nehrozí, jeho čitatelia najviac oceňujú články s tipmi na sky bary, rooftopové reštaurácie či miesta s najlepším výhľadom.

Obľúbenou destináciou pre Milana je pritom Južná Amerika, konktrétne pestrá a rozmanitá Argentína, v ktorej môžete zažiť lyžovanie v horách, túlanie sa v dažďovom pralese aj chytanie hadov na púšti.

Prečo však mladý bloger ešte nevyskúšal argentínske tango, akú krajinu by chcel navštíviť a čo znamenajú jeho tetovania? Aj o tom porozprával v talkšou Neskoro večer moderátorovi Petrovi Marcinovi.

Hitlerov dom v Argentíne

Snímka obrazovky 2021-05-26 o 11.12.46.png

Milan sa rozhovoril aj o napínavom zážitku z Argentíny, kde sa mu do uší dostala konšpirácia o údajnom Hitlerovom dome, v ktorom sa nacistický vodca údajne skrýval po emigrácii.

Milan sa teda na vlastnú päť vydal hľadať Casa Inalco v meste Bariloche. Podarilo sa mu dostať až dnu? Dozviete sa v rozhovore.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia