Úvod Novinky Zaujímavosti
Plavková móda 2021 praje efektným doplnkom
Plavková móda 2021 praje efektným doplnkom

Plavková móda 2021 praje efektným doplnkom

V móde sú dúhové farby a vykrojené bikiny.

Plavky už dávno nie sú odevom vhodným len na kúpanie. Dvojdielne či jednodielne podliehajú módnym trendom a dokážu pritiahnuť pohľady. Ak chcete tento rok zaujať pri bazéne, či na pláži, siahnite po trendy dúhových farbách a dvojdielnych plavkách.

V kurze sú aj tyrkysová a lososová farba, flitre, kamienky, no stále hrajú prím aj klasická čierna a biela farba. Obľúbenejšie sú práve dvojdielne plavky, ktoré sú preferovanejšie kvôli opáleniu, jednodielne plavky zase vyniknú ako body so šortkami či nohavicami.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


K plavkám neodmysliteľne patrí klobúk a okuliare. Posledné roky sú hitom celé plavkové sety, v ktorých plavky dopĺňa plášť, halenka či ľahká košieľka.

Plavky sa dajú doladiť aj s krajkovanými šortkami, čipkovanou tunikou, tureckými plážovými nohavicami. Práve tretí kus v plavkovom komplete sa dá použiť aj v kombinácii s iným oblečením a vznikne nová, zaujímavá kombinácia nielen na plážové či bazénové párty.

Každej postave lichotí iný typ plaviek

Dámy, ktoré majú silnejšie postavy, by si mali vybrať plavky s vysoko krojenými nohavičkami, nohavičky bez zdobenia či takzvané brazílky, ktoré opticky zmenšia pozadie. Na úzkych bokoch vynikne zase spodný diel plaviek s viazaním na bokoch.

Ak potrebujete odpútať pozornosť napríklad od dolnej partie tela, zvoľte vrchný diel s výraznými doplnkami, ako sú kamienky, flitre, plastické 3D vzory. Pre odvážne ženy sú ideálne tanga nohavičky.

Celú epizódu Dámskeho klubu môžete sledovať zadarmo a bez reklamy v našom online archíve.

zdroj foto: pixabay.com

 

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia