Úvod Novinky Zaujímavosti
Pandemická sezóna Čo ja viem: Tajomstvo, ktoré vedel málokto
Pandemická sezóna Čo ja viem: Tajomstvo, ktoré vedel málokto

Pandemická sezóna Čo ja viem: Tajomstvo, ktoré vedel málokto

Dvanástym vydaním vyvrcholí už ôsmy ročník populárnej šou Čo ja viem.

Tváre a hlasy RTVS Petra Bernasovská a Vilo Hauzer a s nimi aj tvár a hlas, ktorý poznajú deti, aj dospelí - Igor Adamec. Toto je zostava pre piatkové posledné vydanie ôsmej sezóny šou Čo ja viem. Vysielame o 20:30 na Jednotke.

Aj televíznu sezónu rovnako ako všetko po celom svete ovplyvnila pandémia. Tvorcovia Čo ja viem boli radi, že po konzultáciách s hygienikom našli spôsob, ako nakrútiť ôsmu sériu. Stálo ich to viac obrovské množstvo energie a výnimočné opatrenia. O nich prehovoril dramaturg relácie Mikuláš Michelčík.

Čo ja viem réžia.jpg

O tom, že v hľadisku nebude tradičných dvesto študentov, ale iba šesťdesiat, nielen účinkujúci, ale aj členovia štábu absolvujú každé ráno testy a celý čas musia mať rúška, sme informovali ešte v zime.

Náhradník do hry

Tvorcovia museli počítať aj s možnosťou, že niektorý z účinkujúcich bude mať pozitívny test. Čo v takom prípade? Bolo treba plán B.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

„Vždy sme mali náhradníka. Kompletne celý štáb, účinkujúci aj študenti absolvovali testy. Okrem jediného študentanebol nikto pozitívny. Pre prípad, že by mal pozitívny test niekto z celebritných súťažiacich a musel by ísť domov, vždy sme mali v zálohe náhradníka na telefóne, ktorý čakal a bol pripravený zúčastniť sa nakrúcania,“ opísal Michelčík. „To bolo také špecifikum sezóny,“ zamyslel sa.

2021_02_26_CJV8_12_137_HiRES.jpg

Pozrime sa ešte na ôsmu sériu v číslach: Tridsaťšesť súťažiacich v základných kolách, 600 otázok a každý týždeň vyše 30-tisíc súťažiacich cez aplikáciu. Počet ľudí pri televízoroch sa menil.

Výhra aj pre hráča doma

Ak budete s nami cez aplikáciu Čo ja viem hrať aj vy, ihneď po skončení celej šou vám aplikácia ponúkne možnosť zapojiť sa do súťaže. Ak vyplníte svoje údaje, hráte o mobilný telefón značky Samsung. Žrebujeme po každom kole Čo ja viem.

Všetky informácie o mobilnej aplikácii nájdete na adrese cojaviem.rtvs.sk alebo na našom Facebooku. Aplikáciu si môžete stiahnuť pre operačný systém IOS aj pre Android.

Buďte s nami aj pri poslednom vydaní ôsmej série populárnej šou Čo ja viem. Vysielame v piatok 25. júna o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia