Úvod Novinky Zaujímavosti
Byť zdravý je výhra - RTVS odvysiela žrebovania očkovacej prémie
Byť zdravý je výhra - RTVS odvysiela žrebovania očkovacej prémie

Byť zdravý je výhra - RTVS odvysiela žrebovania očkovacej prémie

RTVS na základe spolupráce s Ministerstvom financií SR (MF SR) odštartuje 15. augusta sériu žrebovaní súťaže o očkovaciu prémiu pod názvom Byť zdravý je výhra. 

Každý pracovný deň o 18.50 h zverejní RTVS na Jednotke mená vyžrebovaných základných výhier 20x po 1 000 € a štandardných výhier 5x po 10 000 €.

Žrebovanie výhier prebehne pod dozorom notára. Súčasťou relácií počas pracovných dní budú postupne aj dokrútky s výhercami jednotlivých finančných výhier.

Ako funguje očkovacia lotéria.jpg

Ako bude vyzerať prihlasovanie na očkovaciu prémiu a sprostredkovateľský bonus? Zdroj: Instagram Ministerstva financií SR

Veľká očkovacia prémia

Každú nedeľu večer v hlavnom vysielacom čase naživo na Jednotke prebehne žrebovanie výhercov, ktorí získajú automatickú výhru 5x po 1 000 € a zároveň budú mať títo piati vyžrebovaní šťastlivci šancu vyhrať aj prémiovú výhru vo výške 100 000 €.

Ak chcú zabojovať o prémiovú výhru, budú musieť podľa štatútu súťaže do dvadsiatich sekúnd od zazvonenia zdvihnúť telefón a počas hovoru na výzvu moderátora povedať heslo vyobrazené počas vysielania na obrazovke.

Moderátormi 55-minútových nedeľných programov budú Vera Wisterová a Marcel Forgáč, počas vysielania vystúpia mnohé známe osobnosti a súčasťou týchto relácií budú aj hudobní hostia.

„RTVS od vypuknutia pandémie informuje svojich divákov a poslucháčov, ako sa pred šírením vírusu chrániť a vynakladá mnoho úsilia na šírenie osvety. Jedným z nástrojov, ktoré môžu pomôcť k budovaniu kolektívnej imunity na Slovensku, je aj očkovacia prémia. Ďakujem všetkým, ktorí sa doposiaľ zaočkovali a tým, ktorí sa zaregistrovali, držím v súťaži palce," povedal generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

Kto môže vyhrať očkovaciu prémiu

Do súťaže o očkovaciu prémiu bude zaradený každý, kto je očkovaný proti COVID-19 (t.j. podľa štatútu fyzická osoba, ktorá dovŕšila vek 18 rokov, je spôsobilá na právne úkony v plnom rozsahu, bolo jej pridelené rodné číslo a má trvalý pobyt na území Slovenskej republiky a ktorá bola očkovaná na území Slovenskej republiky akoukoľvek vakcínou používanou na území Slovenskej republiky proti COVID-19 a ktorá je ako očkovaná osoba evidovaná v databáze očkovaných) a vykonal registráciu na webovom sídle www.bytzdravyjevyhra.sk za podmienok určených v štatúte súťaže.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia