Úvod Novinky Zaujímavosti
Manuela získala vďaka očkovacej prémii pol milióna eur
Manuela získala vďaka očkovacej prémii pol milióna eur

Manuela získala vďaka očkovacej prémii pol milióna eur

Pekný balík peňazí získal aj Dávid, ktorý sedel na stretnutí s kamarátmi, ale aj mamička na rodičovskej dovolenke.

Druhý priamy prenos relácie Byť zdravý je výhra priniesol upravené pravidlá, ale tiež množstvo šťastných momentov. Heslo sa v priebehu večera niekoľkokrát zmenilo, moderátori ho však za pomoci hostí prezradili v dostatočnom predstihu, okrem toho bolo dobre viditeľné pre všetkých, ktorý live prenos sledovali.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Aj vy ste s napätím sledovali, čo sa stane so sumou 500 tisíc eur, ktorá sa „zvýšila" z minulého týždňa? Výherkyňou rozprávkovej sumy sa stala Manuela z Bratislavy, ktorej meno vyžreboval spevák Miko Hladký zo skupiny Gladiátor.

Šťastie sa usmialo aj na mamičku z Trnavy

Manuela nebola jedinou, na ktorú sa v nedeľu (22. augusta) usmialo šťastie. Mal ho aj Tomáš z Vranova nad Topľou, ktorý vyhral 101 tisíc eur. Ivan zo Žiliny, ktorého meno vyžreboval komik Rasťo Piško, telefón nezdvihol.

Výška ďalšej výhry sa preto zvýšila... To, že byť zdravý je výhra, zistila aj mama dvoch detí z Trnavy. Kompletnú reláciu bez reklamy ďalších obmedzení môžete sledovať v našom online archíve. Žrebovať a vyhrávať sa bude aj o týždeň. Podmienkou je očkovanie a registrácia.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia