Úvod Novinky Zaujímavosti
Pečie celé Slovensko i očkovacia prémia lídrami sledovanosti
Pečie celé Slovensko i očkovacia prémia lídrami sledovanosti

Pečie celé Slovensko i očkovacia prémia lídrami sledovanosti

Počas uplynulého víkendu ovládla televízne vysielanie v hlavnom vysielacom čase RTVS. 

Najsledovanejším sobotným programom sa stalo žrebovanie očkovacej prémie Byť zdravý je výhra, ktoré si nenechalo ujsť 596-tisíc divákov.

V nedeľu kraľovala sledovanosti nová šou Pečie celé Slovensko, ktorej prvá epizóda prilákala k obrazovkám Jednotky až 545-tisíc divákov.

Úspech v silnej konkurencii

Žrebovanie očkovacej prémie sa počas uplynulého víkendu prvýkrát dostalo na obrazovky v novom vysielacom čase.

V silnej konkurencii sobotného hlavného večerného vysielacieho času si však udržalo pozíciu najsledovanejšieho programu dňa, keď si ju zaplo takmer 600-tisíc televíznych divákov. Množstvo divákov ju opäť sledovalo aj na webe, kde dosiahla 42 834 pozretí.

Pečie celé Slovensko najsledovanejšie

V nedeľu uviedla RTVS najočakávanejšiu novinku jesenného vysielania - šou Pečie celé Slovensko.

Novinka prilákala k televíznym obrazovkám vyše pol milióna divákov, pričom sledovanosť mala počas vysielania stúpajúci trend a ku koncu premiérovej prvej epizódy ju sledovalo až 633-tisíc divákov a stala sa najsledovanejším program dňa.

Ďalšie sledované relácie

V nedeľu na poludnie si diváci nenechali ujsť ani diskusnú reláciu O 5 minút 12 na Jednotke Sledovalo ju až 344-tiscí ľudí a v danom čase bola taktiež najsledovanejšou televíznou reláciou.

Diváci si pozreli aj obľúbené zábavné relácie. V piatok neskôr večer prilákala k obrazovkám Dvojky talkšou Adely Vinczeovej Trochu inak s Adelou 54-tiscí divákov.

V sobotu lákala Jednotka divákov po žrebovaní očkovacej prémie novou epizódou satirického seriálu Pumpa, ktorú si pozrelo 221-tisíc divákov a talkšou Petra Marcina Neskoro večer sledovalo až 239-tisíc divákov.

Zaujal aj šport

RTVS lákala divákov počas uplynulého víkendu aj športovými prenosmi. V piatok večer ponúkla na Jednotke futbalový kvalifikačný zápas na MS 2022.

Duel slovenskej reprezentácie s Ruskom sledovalo 363-tisíc divákov.

Dvojka odvysielala v piatok podvečer v rámci rozšírenia prenosov z najvyššej domácej hokejovej súťaže zápas HK Dukla Trenčín s HK Poprad, ktorý si nenechalo ujsť 40-tisíc divákov.

Nedeľný večer patril na Dvojke futbalu. Finálový duel španielska s Francúzskom v rámci Ligy národov sledovalo až 138-tisíc divákov.

Foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia