Úvod Novinky Zaujímavosti
Jednoduché cviky pre dokonalé stehná podľa Zory Czoborovej
Jednoduché cviky pre dokonalé stehná podľa Zory Czoborovej

Jednoduché cviky pre dokonalé stehná podľa Zory Czoborovej

Trápia vás mľandravé stehná? Spevnite ich vďaka jednoduchým cvikom, ktoré zvládne úplne každý.

Sedavý životný štýl so sebou prináša mnohé riziká. Jedným z nich sú aj tzv. mľandravé stehná, ktoré nesúvisia s vekom ani s pohlavím. Ako v Dámskom klube prezradila známa fitnes trénerka Zora Czoborová, mľandravé stehná môžu mať aj 16-ročné modelky s inak dokonalou postavou.

Videla som modelky, ktoré tým, že necvičia a nemajú kvalitnú stravu, vyšli na mólo a to vidíš, že to nie je pevná hmota.“

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Dodala, že základom v boji s mľandravými stehnami je nielen pravidelná fyzická aktivita, ale aj kvalitná strava a dostatočný pitný režim. Ak teda túžite po pevnej postave, nespoliehajte sa iba na diétu, ale začnite sa hýbať.

Nemusíte každý deň cvičiť, ale je výborné, ak máte každý deň aspoň nejakú aktivitu. Rýchla chôdza, beh, alebo to, čo má každý doma, sú schody,“ poradila Zora Czoborová, ktorá na behanie po schodoch nedá dopustiť.

Na záver Zora dodala, že po cvičení by sme nikdy nemali vynechať strečing. Vďaka nemu sa vyhneme nepríjemnej svalovici.

Ak vás zaujíma viac podobných tém, nezabudnite sledovať Dámsky klub každý pracovný deň o 12:20 hod. na Jednotke. Všetky odvysielané časti nájdete aj v našom archíve, kde si ich môžete pozrieť online zadarmo a bez reklám.

FOTO: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia