Úvod Novinky Zaujímavosti
Očkovacia prémia aj Pečie celé Slovensko sú lídrami sledovanosti
Očkovacia prémia aj Pečie celé Slovensko sú lídrami sledovanosti

Očkovacia prémia aj Pečie celé Slovensko sú lídrami sledovanosti

V nedeľu večer dominovala televíznemu vysielaniu šou Pečie celé Slovensko, ktorej druhú epizódu sledovalo na Jednotke 514-tisíc divákov 

Žrebovanie očkovacej prémie si udržiava pozíciu lídra a medzitýždenne zaznamenalo nárast až o 60-tisíc divákov.

V silnej konkurencii sobotného hlavného večerného vysielacieho času obhájilo pozíciu najsledovanejšieho programu dňa, vrátane hlavných spravodajských relácií všetkých televízií. Množstvo divákov ju opäť sledovalo aj na webe, kde dosiahla 46 464 pozretí.

V nedeľu ponúkla RTVS divákom druhú epizódu šou Pečie celé Slovensko.

Ťažiskový jesenný projekt si udržal post lídra sledovanosti v prime-time, pričom sledovanosť mala počas vysielania stúpajúci trend a ku koncu druhej epizódy ju sledovalo až 730-tisíc divákov a stala sa najsledovanejším nespravodajským program dňa.

V nedeľu na poludnie si diváci nenechali ujsť ani diskusnú reláciu O 5 minút 12 na Jednotke Sledovalo ju 359-tisíc ľudí a v danom čase bola taktiež najsledovanejšou televíznou reláciou.

Diváci si pozreli aj obľúbené zábavné relácie. V piatok večer prilákala k obrazovkám Jednotky obľúbená šou Milujem Slovensko 311-tisíc divákov.

V sobotu lákala Jednotka divákov po žrebovaní očkovacej prémie novou epizódou satirického seriálu Pumpa, ktorú si pozrelo 267-tisíc divákov a talkšou Petra Marcina Neskoro večer sledovalo 233-tisíc divákov.

RTVS lákala divákov počas uplynulého víkendu aj športovými prenosmi.

V piatok podvečer ponúkla na Dvojke v rámci rozšírenia prenosov z najvyššej domácej hokejovej súťaže zápas HK Nitra a HC Grotto Prešov, ktorý si nenechalo ujsť 37-tisíc divákov.

Nedeľný podvečer patril na Dvojke duelu HK Dukla Trenčín s HC Košice, ktorý sledovalo 87-tisíc divákov.

Foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia