Úvod Novinky Zaujímavosti
Sledovanosť RTVS stále rastie. Cez víkend padli nové rekordy
Sledovanosť RTVS stále rastie. Cez víkend padli nové rekordy

Sledovanosť RTVS stále rastie. Cez víkend padli nové rekordy

Obrovskému záujmu sa tešilo žrebovanie očkovacej prémie Byť zdravý je výhra aj najsladšia šou jesene Pečie celé Slovensko.

Žrebovanie očkovacej prémie si udržiava pozíciu lídra a medzitýždenne zaznamenalo opäť divácky nárast.

V silnej konkurencii sobotného hlavného večerného vysielacieho času je lídrom sledovanosti aj v komerčnej cieľovej skupine s trhovým podielom až 24,7 %. Množstvo divákov ju opäť sledovalo aj na webe, kde dosiahla 41 039 pozretí.

Pečenie je srdcovka

V nedeľu pokračovala na Jednotke šou Pečie celé Slovensko treťou epizódou. Úspešná novinka dosiahla nový vrchol sledovanosti, pričom prekonala aj všetky hlavné spravodajské relácie.

Sledovanosť mala počas vysielania stúpajúci trend a ku koncu tretej epizódy, v ktorej vypadol Viliam Bajzík, bolo pri televíznych obrazovkách až 761-tisíc divákov. Relácia bol lídrom v sledovanosti aj v komerčnej cieľovej skupine.

Ostro sledované programy

V nedeľu na poludnie si diváci nenechali ujsť ani diskusnú reláciu O 5 minút 12 na Jednotke Sledovalo ju 347-tisíc ľudí a v danom čase bola taktiež najsledovanejšou televíznou reláciou.

Divákov zaujali aj obľúbené zábavné relácie. V piatok večer prilákala k obrazovkám Jednotky obľúbená šou Milujem Slovensko až 350-tiscí divákov.

Premiérovú epizódu Trochu inak s Adelou si na Dvojke pozrelo 87-tisíc divákov.

V sobotu lákala Jednotka divákov po žrebovaní očkovacej prémie novou epizódou satirického seriálu Pumpa. Epizódu, v ktorej sa ako hosť predstavil aj minister financií SR Igor Matovič, si nenechalo ujsť až 280-tisíc divákov.

Talkšou Petra Marcina Neskoro večer sledovalo 225-tisíc divákov.

Hokej aj Vlhová

Dvojka opäť zaujala športovými prenosmi.

V piatok podvečer ponúkla na Dvojke v rámci rozšírenia prenosov z najvyššej domácej hokejovej súťaže zápas HK Spišská Nová Ves a HC Košice, ktorý si nenechalo ujsť 43-tisíc divákov.

Sobota patrila na Dvojke obrovskému slalomu v rámci Svetového pohára v alpskom lyžovaní a výkonom Petry Vlhovej.

Prvé kolo sledovalo dopoludnia 191-tisíc divákov a druhé kolo si popoludní nenechalo ujsť až 291-tisíc divákov. V danom čase išlo o najsledovanejšie televízne programy.

Foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia