Úvod Novinky Zaujímavosti
Keď terapeutka má terapeuta. Kniha, ktorú by ste si mali prečítať
Keď terapeutka má terapeuta. Kniha, ktorú by ste si mali prečítať

Keď terapeutka má terapeuta. Kniha, ktorú by ste si mali prečítať

Môže vám kniha nahradiť sedenie u psychoterapeuta? Môže. Lori Gottlieb a jej Možno by sa mala s niekým porozprávať.

Ak vám niekedy napadlo, či má psychoterapeut svojho psychoterapeuta, odpoveď nájdete na stranách knihy od americkej terapeutky Lori Gottlieb Možno by si sa mala s niekým porozprávať.

V knihe opisuje nielen sedenia so svojimi svojráznymi klientami, ale aj tie svoje, na ktoré začala chodiť po rozchode.

Lori Gottlieb.jpg

Lori Gottlieb (na snímke hore) sa na dráhu terapeutky vydala z televízneho prostredia. Po práci na úspešných seriáloch ako Priatelia či Pohotovosť presedelala na skutočné ľudské príbehy, ktoré rozpráva mimoriadne úprimne, ale aj s dávkou humoru.

Zároveň opisuje aj obsah svojich stretnutí s psychoterapeutom, ktorý jej pomáha prekonať nečakaný rozchod.

Kniha Možno by si sa mala s niekým porozprávať je písaná pútavo, vtiahne vás do deja a prevedie vás metódami a spôsobmi, akými Lori Gottlieb pomáha svojim klientom konfrontovať sa s vlastnými démonmi.

Stretnete sa s mladou Julie, ktorá trpí nevyliečiteľnou chorobou. S arogantným, večne zúriacim Johnom, pre ktorého sú všetci idioti. Nazriete aj do útrap života nešťastnej sedemdesiatničky, ktorú zavrhli vlastné deti.

V príbehoch nielen klientov, ale aj samotnej psychoterapeutky Lori Gottlieb, nájdete odpovede aj na množstvo svojich otázok.

Kniha Možno by si sa mala s niekým porozprávať sa stane vaším spoločníkom na jesenné dni, ako aj sprievodcom do zákutí vašej duše.

Inšpirácie na ďalšie knižné tipy hľadajte u Ane Ostrihoňovej. Ak máte radšej audioknihy, rozprávky a čítanie na pokračovanie, nazrite do nášho archívu Extra.

Foto: RTVS, FB Lori Gottlieb

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia