Úvod Novinky Zaujímavosti
Štefečekovej streľba na Marcina a žarty, ktoré pripravuje Boh
Štefečekovej streľba na Marcina a žarty, ktoré pripravuje Boh

Štefečekovej streľba na Marcina a žarty, ktoré pripravuje Boh

V Neskoro večer u Petra Marcina excelovala briskným humorom naša svetová strelkyňa.

V talkshow Neskoro večer na Jednotke Zuzana Rehák Štefečeková vtipne prekvapila. Zabávač Peter Marcin mal pozvaných iných humoristov, akými boli Tony Porucha, či líder kapely Hrdza Slavomír Gibarti.

Gibarti-Porucha-Štefečeková-Marcin-RTVS

Zabávala však držiteľka svetového rekordu v trape a zlatej olympijskej medaily z Tokia 2020, ktorá Petra Marcina v streleckom súboji aj filmovo zastrelila detskou pištoľou.

A Peter Marcin ako kovboj z westernu stihol ešte prekvapene vykríknuť: Kto si?"

Odpoveď prišla so smiechom publika: „No predsa olympijská víťazka v streľbe."

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Zašívanie sa na športe

Začalo sa to výpočtom športov, akým sa venovala, keď vraj streľba „bola až tá posledná možnosť“.

Na tenise musela veľa behať, „potom som si vymyslela volejbal, ale videli ste ma, tak chápete, že môžem byť len nahrávačka. V kolektívnom športe mi šlo najlepšie zašívanie sa“.

V šiestej triede na základnej škole jej povedal tatino, že skúsia streľbu a ak jej ani tá nevyjde „nuž že budem kaderníčka“.

Skončila magisterský odbor na Vysokej škole sv. Alžbety a pokračovala ďalším trojročným štúdiom fyzioterapie:

„V 27 rokoch som nemala tri roky vzťah a každý ma utešoval, že si frajera nájdem. Odpovedala som, či v Tescu? Veď som bola buď v škole, alebo na strelnici.“

Podľa jej slov to bol „žart od Boha,“ lebo manžela spoznala v spomínanom obchodnom reťazci a majú dvoch synov. Tých považuje za „mentálnych koučov. Keď ma vypustia von bez detí, tak to je wau“.

Kolotoč stresu pri dvoch deťoch je preč a pri streľbe ju nedokáže nič vyrušiť.

Ešte raz trafiť

Tak súťažila aj o zlato v Tokiu:

„Získala som svetový rekord v trape 125 rán, teda ma nik nepredbehne. Maximálne, ak ma niekto dobehne, pripíše sa k môjmu menu. Najhoršie som mohla skončiť šiesta, ale so svetovým rekordom. Zrazu súperky vypadávali. Videla som, že dám aj medailu, veď sme zostali dve.“

Bola si istá, že je už víťazkou, no nebola to pravda, čo zistila pri pohľade na trénera:

„Fuuu, musím ešte raz trafiť,“ zľakla sa a podarilo sa. K dvom strieborným medailám, ktoré získala na olympiádach v Pekingu a v Londýne pridala zlato z Tokia.

Neskoro-večer-Peter-Marcin-RTVS

Nečakané reakcie

Ktovie, čo spontánne vypadne z ďalších hostí Petra Marcina, ktorí prídu do talkshow v sobotu 30. októbra. Budú nimi Martin Vanek, Martin Škrtel a Andrea Loužecká (na snímke vyššie).

Zabávač Peter Marcin dokáže z hostí vydolovať nečakané reakcie. Podobne ako v streleckej súťaži, ho vtipom prekvapila zlatá olympionička Zuzana Rehák Štefečeková. Môžete si výbuch zábavy kedykoľvek pozrieť z archívu RTVS bez reklám a zadarmo.

Foto: TASR a RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia