Úvod Novinky Zaujímavosti
Aj finále očkovacej prémie na vrchole sledovanosti, úspech žali aj ďalšie šou
Aj finále očkovacej prémie na vrchole sledovanosti, úspech žali aj ďalšie šou

Aj finále očkovacej prémie na vrchole sledovanosti, úspech žali aj ďalšie šou

Diváci si nenechali ujsť ani šou Pečie celé Slovensko a Milujem Slovensko.

RTVS sa počas uplynulého víkendu v prime-time opäť tešila záujmu divákov.

Posledné žrebovanie očkovacej prémie Byť zdravý je výhra si nenechalo ujsť 652-tisíc divákov pri a udržalo si titul najsledovanejšieho programu dňa. Množstvo divákov ju opäť sledovalo aj na webe, kde dosiahla 36 355 pozretí.

Lákavé zábavné šou

V piatok večer prilákala k obrazovkám Jednotky obľúbená šou Milujem Slovensko, ktorá bola v prime-time najsledovanejšou reláciou. Sledovalo ju 325-tisíc divákov.

V sobotu lákala Jednotka divákov po žrebovaní očkovacej prémie strašidelnou epizódou satirického seriálu Pumpa, ktorú si nenechalo ujsť 256-tisíc divákov. Talkšou Petra Marcina Neskoro večer sledovalo 204-tisc divákov.

O 5 minút 12

V nedeľu na poludnie si diváci nenechali ujsť ani diskusnú reláciu O 5 minút 12 na Jednotke Sledovalo ju 330-tisíc ľudí a v danom čase bola taktiež najsledovanejšou televíznou reláciou.

Pečie celé Slovensko chutí

V nedeľu večer dominovala televíznemu vysielaniu šou Pečie celé Slovensko, ktorej štvrtú epizódu sledovalo na Jednotke 486-tisíc divákov.

Úspešná novinka si udržala pozíciu najsledovanejšieho nespravodajského programu dňa. Sledovanosť mala počas vysielania opäť stúpajúci trend.

Hokej, dokument i klasika

Dvojka lákala divákov najmä športovými prenosmi. V piatok podvečer ponúkla v rámci rozšírenia prenosov z najvyššej domácej hokejovej súťaže zápas HK Nové Zámky a HK Dukla Ingema Michalovce, ktorý si nenechalo ujsť 36-tisíc divákov.

Neskôr večer zaujala divákov dokumentom Karel Svoboda – Šťastná léta, ktorý si pozrelo 62-tisíc divákov.

V sobotu večer si filmovú klasiku Tisícročná včela nenechalo ujsť 51-tisíc divákov.

Nedeľné popoludnie patrilo na Dvojke opäť športu. Hokejový duel HC Slovan Bratislava a HC Košice si nenechalo ujsť 91-tisíc divákov.

Foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia