Úvod Novinky Zaujímavosti
Prichádza mobilná aplikácia RTVS. Televízia a rozhlas v modernom dizajne
Prichádza mobilná aplikácia RTVS. Televízia a rozhlas v modernom dizajne

Prichádza mobilná aplikácia RTVS. Televízia a rozhlas v modernom dizajne

Rozhlas a televízia v modernom dizajne, priamo vo vašom mobile.

RTVS predstavuje svojim divákom a poslucháčom novú mobilnú aplikáciu, ktorá prinesie naše relácie a vysielanie do mobilu alebo tabletu.

V reálnom čase umožní sledovať a počúvať všetky televízne a rozhlasové stanice RTVS, vyberať si z bohatej ponuky podcastov alebo využiť archív s pestrou televíznou a rozhlasovou programovou ponukou.

Nová aplikácia RTVS zároveň nahrádza pôvodnú aplikáciu iRadio RTVS, ktorú rozširuje o televíznu časť, archív , podcasty a nové funkcie s moderným dizajnom.

Prostredníctvom prehľadného menu sa užívateľ len na pár klikov dostane k obľúbenému programu.

Sledovať televíziu či počúvať rádio naživo zvládne v novej aplikácii každý aj vďaka jednoduchému prepínaniu medzi televíznymi kanálmi a rozhlasovými stanicami . A pokiaľ to nebude možné, obľúbenú reláciu nájdete v archíve len na pár klikov.

Aplikáciou bližšie k ľuďom

Aplikácia tiež poskytne užívateľovi funkciu odloženého sledovania s možnosťou sa k vybranej relácii vrátiť neskôr. Všetko v prehľadom a modernom dizajne.

„Novou aplikáciou RTVS chceme ponúknuť našim divákom i poslucháčom rýchly prístup k vysielaniu televízie a rozhlasu. Svoj obľúbený program tak môžu naši diváci a poslucháči sledovať a počúvať kedykoľvek priamo v mobile.“

„Od mobilnej aplikácie RTVS očakávam, že ľuďom zjednoduší prístup nielen k živému vysielaniu, ale aj bohatému archívu s rozsiahlym výberom autorskej tvorby,“ povedal riaditeľ Sekcie nových médií RTVS Dušan Jančovič .

Mobilná aplikácia prináša množstvo zaujímavých funkcionalít, pričom užívateľ nie je rušený žiadnym doplnkovými obsahom.

Hlavné funkcionality

  • živé vysielanie
  • interaktivita – odložené sledovanie
  • jednoduché prepínanie kanálov a rozhlasových staníc
  • nastaviteľný playlist obľúbených relácií a podcastov
  • rozhranie bez dodatočného obsahu
  • digitálna TV zadarmo
  • unikátny obsah bez reklamy

A je toho oveľa viac. Mobilná aplikácia RTVS je dispozícii už k dnes v operačných systémoch iOS a Android. Stiahnite si ju teraz a sledujte, resp. počúvajte naše relácie kedykoľvek a kdekoľvek priamo vo vašom mobile či tablete.

Stiahnite si Mobilnú aplikáciu RTVS do vášho zariadenia:

FOTO: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia