Úvod Novinky Zaujímavosti
Zháňate darčeky pre ženu na poslednú chvíľu? Tieto kúpite ešte dnes
Zháňate darčeky pre ženu na poslednú chvíľu? Tieto kúpite ešte dnes

Zháňate darčeky pre ženu na poslednú chvíľu? Tieto kúpite ešte dnes

Chcete darovať originálny darček, ktorý ženu skutočne poteší? Inšpirujte sa našimi tipmi.

Vianoce sú za rohom a s nimi aj každoročná dilema – čo darovať pod stromček? Ak chcete urobiť radosť partnerke, kamarátke, mame či sestre, vyskúšajte naše tipy.

Vyhnite sa spontánnym nákupom a darujte niečo, čo vašej blízkej urobí skutočnú radosť.

Navyše, všetky darčeky zvládnete vybaviť z pohodlia domova alebo jednou návštevou vybraného obchodu.

1. Kozmetika

Kvalitná kozmetika je darček, ktorý iste poteší každú dámu. Či už vyberiete voňavý sprchový gél, telové mlieko alebo pleťovú kozmetiku s kolagénom, obdarovaná bude mať úprimnú radosť.

Krok vedľa neurobíte ani s prírodnou kozmetikou, ktorá je stále obľúbenejšia. K nej môžete pribaliť aj kameň gua sha, s ktorým si dáma môže dopriať príjemný pleťový lifting.

2. Relax

Čo poteší ženu viac než chvíľka oddychu a čas len pre seba? Nejedna dáma nám dá iste za pravdu, ak povieme, že poukážka na masáž, kozmetiku či do wellness centra je dokonalým darčekom.

Ak hľadáte niečo cenovo dostupnejšie, môžete kúpiť doplnky pre domáce ajurvédske SPA. Základom je špeciálna prírodná kozmetika, vonné sviečky a esenciálne oleje.

Ajurvéda - domáce SPA.png

3. Kniha

Pod stromčekom by nemala chýbať ani voňavá kniha, s ktorou sa obdarovaná zababuší do deky a do večera ju nepustí z rúk.

Na knižnom trhu sa pravidelne objavuje množstvo pútavých noviniek, stačí len vybrať tú, ktorá urobí najväčšiu radosť.

4. Spoločný čas

Vianoce nie sú iba o hmotných darčekoch zabalených vo farebnom papieri. Ak chcete niekoho naozaj potešiť, darujte mu spoločne strávený čas.

Je len na vás, či pripravíte víkend nabitý spoznávaním nových miest alebo deň strávený obľúbenými aktivitami. Zájdite na obed, do kaviarne, do kina alebo do divadla a užite si vzájomnú prítomnosť.

5. Pomôcky do domácnosti

Máte vo svojom okolí šikovnú gazdinku, ktorá rada skúša nové recepty a neustále vymýšľa niečo nové? Potešte ju praktickými pomôckami do kuchyne alebo jej darujte kurz varenia s profesionálnym kuchárom.

Pre dámy, ktoré nechcú strácať čas varením či upratovaním, je zase vhodným darčekom robotický vysávač či pomalý hrniec.

Darčeky - Vianoce.png

6. Zážitok

Originálnym darčekom môže byť aj neopakovateľný zážitok v podobe vyhliadkového letu balónom, degustácie vín alebo kurzu maľovania.

Nejedna dáma iste túži po tom, vyskúšať si život panovníčky či princeznej. Potešte ju nezabudnuteľným víkendom stráveným na zámku či v rozprávkovom kaštieli. Fantázii sa medze nekladú.

Nezabúdajte, že najkrajším darčekom je príjemne strávený čas s najbližšími a radosť v očiach tých, na ktorých vám záleží.

Namiesto predvianočného zhonu sa radšej zastavte a venujte sa ľuďom, ktorých máte radi.

25 50 75 90
FOTO: Unsplash a Pexels

Živé vysielanie ??:??

Televízia