Úvod Novinky Zaujímavosti
6 tipov na vianočné darčeky pre muža. Prekvapte ho originálne
6 tipov na vianočné darčeky pre muža. Prekvapte ho originálne

6 tipov na vianočné darčeky pre muža. Prekvapte ho originálne

Vybrať vhodný vianočný darček pre muža nemusí byť také ťažké, ako sa zdá. Tu sú naše tipy.

Aj vy každý rok márne hľadáte vhodný darček pre dedka, otca, brata či partnera? Nie ste v tom sami. Preto sme si pre vás pripravili zopár skvelých tipov, ktorými sa môžete inšpirovať.

1. Športovec

Ak hľadáte darček pre milovníka športu, stavte na kvalitné športové vybavenie alebo elektroniku, ktorá mužovi iste urobí radosť. Obľúbené sú fitness náramky, hodinky so špeciálnymi funkciami ale aj športtester, ktorý využije pri chudnutí aj behaní.

Chybu neurobíte ani kvalitným športovým oblečením. Softshellová bunda, bežecké nohavice, prilba na bicykel – to všetko sú praktické darčeky, ktoré každý športovec iste ocení.

Mužovi, ktorý šport radšej sleduje, nezabudnite naladiť novú športovú televíziu plnú zaujímavých športových programov.

2. Milovník elektroniky

Máte vo svojom okolí milovníka najnovších technologických vychytávok, elektroniky a počítačov? Darujte mu inteligentné hodinky, ktoré ho svojimi rozmanitými funkciami zaručene okúzlia.

Vhodnou voľbou je aj kamera do auta, lietajúci dron alebo čokoľvek, čo si obdarovaný môže pripojiť k počítaču či notebooku. Či už to budú nové slúchadlá, reproduktory alebo iné príslušenstvo, verte, že muž bude mať po rozbalení veľkú radosť.

3. Cestovateľ

Muža, ktorý miluje cestovanie a spoznávanie nových miest, iste poteší niečo, čo mu tieto cesty ešte viac spríjemní.

Ak počas cestovania všetko zachytáva objektívom fotoaparátu, môžete mu darovať nový fotoaparát alebo objektív k jeho milovanej zrkadlovke.

Muž - cestovanie, darčeky.png

Nechcete kupovať elektroniku, alebo hľadáte niečo cenovo dostupnejšie? Darujte praktický turistický ruksak alebo odolný kufor, ktorý mu uľahčí a spríjemní cestovanie.

Originálnym darčekom je aj stieracia mapa, ktorá mu pripomenie každý cestovateľský zážitok.

4. Elegán

Milovníkovi módy, kvalitného a elegantného oblečenia môžete kúpiť originálny módny doplnok, ktorý perfektne oživí každý jeho outfit.

Drevený motýlik, dizajnové manžetové gombíky ale aj štýlová kravata z prémiového materiálu bude iste darčekom, ktorý muža poteší.

Nič nepokazíte ani kvalitným tričkom, ktoré zaujme na prvý pohľad či originálnymi ponožkami s netradičnou potlačou.

5. Stará škola

Potešte dedka alebo otca darčekom, ktorý ho zavedie do krásnych spomienok na minulosť. Takýmto darčekom môže byť napríklad kniha Ktosi je za dverami, ktorá iste zabaví nielen obdarovaného, ale celú rodinu.

Klasikou sú teplé papuče, ponožky, pyžamo či župan. Ak hľadáte niečo originálnejšie, siahnite po kvalitnej vlnenej veste alebo holiacom strojčeku.

Milovníkovi chutného piva môžete zaobstarať aj výber remeselných pív a gurmánovi košík plný kvalitnej klobásky a syrov.

6. Čitateľ

Vianoce a dobrá kniha jednoducho patria k sebe. Otca, brata aj kamaráta iste potešíte zaujímavou knihou, od ktorej nebude chcieť odísť. Ak neviete, ktorú knihu vybrať, darovať môžete aj predplatné obľúbeného časopisu alebo novín.

Namiesto klasickej knihy môžete darovať aj audioknihu, ktorá sa dá počúvať pri varení aj počas šoférovania.

Ak hľadáte originálne darčeky nielen pre mužov, nezabudnite navštíviť náš e-shop, ktorý ponúka široký výber darčekov pre každého.

Nájdete tu hudobné albumy, zaujímavé knihy aj oblečenie. Vyhnite sa nákupnému stresu a vybavte všetky darčeky z pohodlia domova.

FOTO: Unsplash

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia