Úvod Novinky Zaujímavosti
TOP 10: Najčítanejšie články za rok 2021, ktoré vás zaujali
TOP 10: Najčítanejšie články za rok 2021, ktoré vás zaujali

TOP 10: Najčítanejšie články za rok 2021, ktoré vás zaujali

Očkovacia prémia, Pečie celé Slovensko aj návšteva pápeža - aj tieto témy zaujímali čitateľov webu RTVS. Do prvej desiatky sa dostali aj ďalšie silné témy.

Aké témy definovali rok 2021 a čo vás, čitateľov webu RTVS zaujalo najviac? Prinášame prehľad najčítanejších článkov, ktoré vás zaujali.

10. Seriály RTVS

RTVS prináša celý rok bohatý program plný filmov a seriálov - na začiatku roka vás zaujala správa o filmovej minisérii Unesená spravodlivosťou.

Veľkej obľube sa tešil aj seriál RTVS Hniezdo, ktorý si môžete pozrieť zadarmo a bez reklamy v online archíve.

Jeho voľné pokračovanie Priznanie bude mať premiéru už 9. januára na Jednotke.


9. Sonda na Marse

Sledovať v priamom prenose pristátie americkej sondy na Marse bolo výnimočnou udalosťou. Vďaka RTVS ste mohli byť pritom so špeciálnym vydaním relácie Experiment, ktorá priniesla online prenos Naživo na Mars.

8. Dominika Cibulková v Silnej zostave

Jedna z najsledovanejších a najkomentovanejších častí diskusnej relácie Silná zostava sa venovala téme: Z okresu vyjsť nemôžeme, exotiku dovolenú máme. Medzi hostkami moderátorky Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej bola aj bývala teniska Dominika Cibulková.

7. Pápež František na Slovensku

Jeseň bola pre Slovensko výnimočná. Na prvú oficiálnu návštevu prišiel Svätý Otec František. Spoločne s RTVS ste mohli sledovať jeho cestu po našej krajine, či sa dozvieť zaujímavé fakty o jeho živote.

6. Audioknihy pre deti a dospelých

Nielen bohatý televízny a rozhlasový archív nájdete zadarmo a online na webe RTVS.

Archív Extra ukrýva poklady v podobe audiokníh pre deti aj dospelých, ktoré vám spestria aj dnes chvíle doma či na cestách.

5. MS v hokeji 2021

Multišportový rok 2021 priniesol pre fanúšikov ľadového hokeja strhujúce majstrovstvá sveta. Zápasy hokejového šampionátu v Rige ste mohli sledovať aj vďaka RTVS, ktorý mal štáb a komentátorov priamo v dejisku hokejového sviatku.

Nový športový kanál na RTVS Mobilný banner pre šport

4. Covid-19

Pandémia koronavírusu potrápila Slovensko i svet aj tento rok. O Covid-19 už za takmer tri roky trvajúcej pandémie vieme o niečo viac. Napríklad aj to, že ochorenie napáda nielen pľúca, ale aj iné orgány v ľudskom tele.

3. Pečie celé Slovensko

Najsladšia šou RTVS priniesla na televízne obrazovky nielen záplavu vône, chutí, ale aj pozitívnych emócií a radosti z pečenia.

Súťažiaca Katka. Nový vzťah zo šou stále trvá

Dvanástka súťažiacich počas desiatich týždňov predvádzala svoje cukrárske a pekárske umenie. Spoločne s prísnymi, no láskavými porotkyňami a zábavnými moderátormi vytvorili neopakovateľné chvíle pre divákov RTVS.

Druhá séria Pečie celé Slovensko Prihlasovací formulár Pečie celé Slovensko

2. OH Tokio 2021

Veľkým športovým sviatkom boli olympíjske hry v Tokiu. Aj slovenskí reprezentanti sa na nich zaskveli a vybojovali štyri medaily. O zlatú sa postarala Zuzana Rehák Štefečeková.

1. Očkovacia prémia - Byť zdravý je výhra

Celých 12 týždňov sa mohli všetci začkovaní Slováci a Slovensky zaregistrovať do očkovacej prémie, ktorej priame prenosy žrebovania vysielala Jednotka v nedele a následne v soboty večer v relácii Byť zdravý je výhra.

Foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia