Úvod Novinky Zaujímavosti
Priznanie zlomilo ďalší rekord. Sledovanosť stále stúpa
Priznanie zlomilo ďalší rekord. Sledovanosť stále stúpa

Priznanie zlomilo ďalší rekord. Sledovanosť stále stúpa

Tretiu epizódu si na televíznych obrazovkách Jednotky nenechalo ujsť viac ako pol milióna divákov.

RTVS počas uplynulého víkendu ovládla televízny prime-time. Divákov zaujala nielen obľúbenými zábavnými reláciami, ale veľkému diváckemu záujmu sa teší aj nový seriál Priznanie.

Seriál sa teší stúpajúcemu záujmu divákov. Tretiu epizódu si nenechalo ujsť 528-tisíc divákov pri trhovom podiele 21,5 % v cieľovej skupine 12+.

Seriálová novinka opäť zvalcovala konkurenciu a stala sa najsledovanejším nespravodajským programom dňa.


Zábavne programy takisto hviezdili

V piatok večer prilákala divákov k obrazovkám Jednotky obľúbená šou Milujem Slovensko. Sledovalo ju 404-tisíc divákov a šou sa taktiež stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa.

V sobotu si diváci nenechali ujsť súťažno-zábavnú šou Záhady tela (421-tisíc divákov), ktorá sa taktiež stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa.

Diváci si nenechali ujsť ani talkšou Neskoro večer, ktorú sledovalo 341-tisíc divákov a v danom čase bola trhovým lídrom v univerzálnej cieľovej skupine.

O 5 minút 12 s výbornými číslami

V nedeľu na poludnie lákala divákov k televíznym obrazovkám aj diskusná relácia O 5 minút 12 na Jednotke.

Sledovalo ju 352-tisíc ľudí pri trhovom podiele až 23,1 % v cieľovej skupine 12+ a v danom čase bola taktiež najsledovanejšou televíznou reláciou.

Dvojka aj :Šport

Na Dvojke sa vysokej sledovanosti v nedeľu ráno tešila relácia Necelebrity, ktorú si nenechalo ujsť až 105-tisíc divákov.

Diváci si nenechali ujsť ani športové podujatia na novom športovom televíznom okruhu :Šport.

Najvyššiemu diváckemu záujmu sa tešil prenos zo Svetového pohára v biatlone, ktorý si v nedeľu popoludní pozrelo až 130-tisíc divákov.

Foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia