Úvod Novinky Zaujímavosti
RTVS je stále lídrom sledovanosti. Priznanie pokorilo nový rekord
RTVS je stále lídrom sledovanosti. Priznanie pokorilo nový rekord

RTVS je stále lídrom sledovanosti. Priznanie pokorilo nový rekord

Seriál Priznanie dosiahol rekordnú sledovanosť, keď ho v nedeľu večer sledovalo až 527-tisíc divákov 

Počas víkendu sa RTVS opäť tešila priazni divákov. Seriál Priznanie dosiahol rekordnú sledovanosť. Divákov zaujali aj zábavné relácie na Jednotke, zjazdové lyžovanie na okruhu :Šport a spravodajsko-publicistické formáty.

Priznanie s novým rekordom

Seriál Priznanie sa teší stúpajúcemu záujmu divákov. Ôsmu epizódu si v nedeľu večer na Jednotke nenechalo ujsť rekordných 527-tisíc divákov pri trhovom podiele 22,8 % v cieľovej skupine 12+.

V piatok večer prilákala divákov k obrazovkám Jednotky obľúbená šou Milujem Slovensko. Sledovalo ju až 459-tisíc divákov a šou bola v danom čase jednotkou v sledovanosti.

Podvečer zaujala divákov aj súťažná šou Duel šampiónov, ktorú si pozrelo 301-tisíc divákov.

V sobotu si diváci nenechali ujsť súťažno-zábavnú šou Záhady tela (441-tisíc), ktorá sa stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa.

Divákov zaujala aj talkšou Neskoro večer, ktorú sledovalo 350-tisíc divákov. Sobotný Duel šampiónov prilákal k obrazovkám 203-tisíc divákov.

Mimoriadne spravodajské relácie

V súvislosti s aktuálnymi udalosťami na Ukrajine sledovali diváci počas uplynulých dní aj mimoriadne spravodajské relácie.

V piatok popoludní sledovalo Mimoriadne správy od 15.30 h 141-tisíc divákov a v danom čase išlo o najsledovanejší televízny program.

Večerné Mimoriadne správy po šou Milujem Slovensko prilákalo k obrazovkám až 214-tisíc divákov.

V sobotu si popoludňajšie Mimoriadne správy (od 16.30 h) pozrelo 123-tisíc divákov a spravodajský blok bol v danom čase jednotkou v sledovanosti.

V nedeľu na poludnie lákala divákov k televíznym obrazovkám aj diskusná relácia O 5 minút 12 na Jednotke. Sledovalo ju 327-tisíc ľudí a v danom čase bola taktiež najsledovanejšou televíznou reláciou.

Zjazd s Petrou Vlhovou

Diváci si nenechali ujsť ani prenosy zo Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní na :Športe. Zjazd žien v Crans Montana sledovalo v sobotu dopoludnia 218-tisíc divákov.

Nedeľné pokračovanie pretekov si dopoludnia nenechalo ujsť až 221-tisíc divákov. Oba športové prenosy boli v danom čase jednotkou v sledovanosti.

25 50 75 90
Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia